Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Holistic-Vape Μια εταιρία που τον Ιούνιο θα θέσει σε κυκλοφορία το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς Νικοτίνη αλλά και χωρίς VG - PG.

Η Holistic- Vape (πρώην Guilty Pleasures Organics LLC) ιδρύθηκε το 2012. Είναι μια εταιρεία αιχμής που διαμορφώνει και αναπτύσσει αγνά φυτικά υγρά ατμισης που προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα μέσω ατμισης.

Η εταιρία εργάζεται με τα βότανα για τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχει γίνει γνωστή και σεβαστή για την φόρμουλα Happy Lungs, η οποία είναι ένας συνδυασμός καθαρών βοτάνων που έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για να υποστηρίξει την υγεία των πνευμόνων.
Αναγνωριζοντας η εταιρία οτι ένα τεράστιο μέρος της ατμιστικης αγοράς , είναι η ποικιλία των γεύσεων εξάγει τα προϊόντα της απευθείας από φρούτα, καφέ σοκολάτα φασόλια, αντικαθιστά την γλυκερίνη με κόκκινο φοίνικα, και δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ουσίες. Οι περισσότερες από τις εταιρείες στον κλάδο αυτό κάνουν χρήση αρωμάτων μαγειρικής φορτωμένα με σάκχαρα και προπυλενογλυκόλη για να συγκρατήσουν τις γεύσεις.

Η Holistic-Vape ειναι η πρώτη εταιρεία που παίρνει μια

ισχυρή στάση έναντι της χρήσης της Προπυλενογλυκόλης και των συνθετικών χημικών ουσιών λόγω των ανησυχιών που συνδέονται για την υγεία .

Τελος η εταιρία σχεδιάζει να βγάλει σε κυκλοφορία τα προϊόντα της τον Ιούνιο και μάλιστα online μιας και τα προϊόντα χωρίς νικοτίνη μπορούν να πωλούνται ελεύθερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου