Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Δεν φταίνε μόνο οι Άλλοι. Προτροπη Προς το ΣΕΕΗΤ.

Για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη δεν μας φταινε μονο οι αλλοι. Εαν δει κανεις σχεδον σε ολη την Ευρωπη εχουν γινει δεκαδες εκδηλωσεις , εκθεσεις, συνεδρια για το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Και δεν μιλαμε για την Αμερικη εκει που ο πολεμος εχει περασει σε αλλο επιπεδο. Η μηνύσεις και οι προσφυγές πέφτουν βροχή. 
Στην Ελλαδα ξυπνησαμε προχθες δεκα ημερες πριν το τελος. Φυσικα και υπηρχαν φωνες οπως αυτες του Πανου Παναγιωτοπουλου που τα ελεγαν αλλα μεχρι εκει. 
Τοσοι κατασκευστες εταιριες εισαγωγεις υπαρχουν στην Ελλαδα. Το προβλημα ξεκινησε απο το 2014 με την ντιρεκτιβα και σημερα εχουμς 2016.. Δεν ειδα να γινεται καποια εκθεση ,εκδηλωση σεμιναριο να καλεσθουν ανθρωποι που γνωριζουν , πολιτικοι (γιατι γνωριζαμε οτι θα χρειασθουν), να αναγκασθουν η και να πεισθουν και τα οποια ΜΜΕ να δωσουν προβολη στο προβλημα.. 
Εκτός απο τον Κο Φαρσαλινο που τρεχει ο ανθρωπος γυρω γυρω σαν τρελος δεν ειδα κανεναν αλλον να το κανει αυτο στην Ελλαδα. Αντιθέτως ειδα παρα πολλα μελη του ΣΕΕΗΤ κατασκευστες να τρεχουν στις εκθεσεις παρουσιάσεις εκδηλωσεις στην Ευρωπη και αλλου. Η Ελλαδα ειναι ψωροκώσταινα βλέπετε. Εχουν γινει παρα πολλα σχολια για το οτι η ελληνες κατασκευαστες εχουν στο νου τους την ξενη αγορα και οχι την ελληνικη. Φυσικα και δεν μπορουμε να τους κατηγορισουμε για αυτο .Επαγγελματιες ειναι το κέρδος ψάχνουν.Δίκιο έχουν. Τωρα ομως που δυσκόλεψαν τα πραγματα θυμήθηκαν και εμενα τον κακομοιρη ελληνα και μου λενε ελα να φωναξουμε μαζι. Και εγω θα το κανω οχι ομως γιατι μου το λενε αυτοι αλλα επειδη το θελω ΕΓΩ. Για εμενα τους γνωστους μου και τους φιλους που εκανα μεσα απο το ατμισμα .
Στην Ελλαδα περιμένουμε να γινουν κάποια εγκαινια  καταστηματος για να δουμε καποιον Ελληνα κατασκευαστη η καποιον διασημο ριβιουερ.

Ακομη και σημερα με την προτροπη του ΣΕΕΗΤ να στειλουμε στα email της επιτροπης καποιες πληροφοριες θα μπορουσε ο ΣΕΕΗΤ να φτιαξει ενα εξελακι με συγκεκριμενες ερωτησεις ετσι ωστε αυτος που θα το παραλαβει να το διαβασει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα και κυριως δεν θα γραφει κανεις οτι θελει και οι πληροφοριες θα ειναι συγκεκριμενες και στοχευμενες. Βοηθηστε και λιγο εσεις του ΣΕΕΗΤ δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και κυριως οσοι ειμαστε και πανω απο 50 χρονων εχουμε και προβλημα οπως λεει και καποιος. 
Τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου