Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πως ενα ατυχες βιντεο μπορει να μετατραπει σε προπαγανδα κατα του ηλ. τσιγαρου.





Βλέποντας το παραπάνω βίντεο, τι θα σκεφθεί κάποιος που θέλει να αρχίσει το ατμισμα? !!!!

Αρχάριος η υποψήφιος ατμιστης.

Πρώτα απο ολα θα σκεφθει ποσο χρονων ειναι και εαν ειναι στην καταλληλη ηλικια για να ξεκινησει το ηλ. τσιγαρο.Οι μεγάλες ηλικίες κατα τον διαφημιστή (κάποτε ήταν ρηβιουερ) ειναι απαγορευτικες (δεν είναι σφουγγάρια). Κατ αυτόν οι μεγάλοι άνθρωποι ειναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Δευτερον τι επαγγελμα κανει και τι γνωσεις εχει!!!! Ειναι αρκετες αυτες για να του εξασφαλισουν την εμπειρια του ατμισματος? Ο σκουπιδιαρης ο οποιος αναφερεται τυχαια στο βιντεο δεν θα μπορει να ατμισει ΠΟΤΕ λογω επαγγελματος και οχι μονο , σε αντίθεση με καποιον διασημο χαμηλου ως ανυπαρκτου iq μονο και μονο επειδη εχει λεφτα, του πουλαμε οτι θελουμε και μας κανει και διαφημιση.(Αυτο μπηκε γιατι ολο και περισσότερες εταιριες ανεβαζουν φωτο με διασημους τωρα τελευταια).

Τριτον Εδω τα πραγματα χειροτερευουν μιλαμε οτι το υγρο που ατμιζουμε περιεχει δηλητηριο. Σωστα. Το υγρο περιεχει νικοτινη αλλα σε ποσοτητες που ειναι ανεκτές. Δηλητηρια και τοξινες υπαρχουν επισης σε ενα σωρο αλλα προιοντα που καταναλωνουμε . Επισης σε ολα τα αρωματα και βασεις που εγω εχω αγορασει και ειναι παρα πολλες ,σε ολα αναγραφεται ποσο τοξικο ειναι πως πρεπει να φυλασεται και πως χρησιμοποιηται. Οποτε εαν αποφασισει καποιος οτι μπορει με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΎΝΗ να παρασκευασει καποιο υγρο αυτος και μονο αυτος ειναι υπεύθυνος σε οτι και εαν γίνει . Το ποσοστο της νικοτινης που χρησιμοποιει ειναι με δικη του ευθύνη. Αλλη μεγαλη ανακριβια του συγκεκριμενου βιντεο ειναι οτι η διαφορα τιμης ενος ετοιμου υγρου απο ενα diy ειναι 5 ευρω. Η διαφορα αυτη ειναι σε ενα μπουκαλι 10ml που κοστιζει 6 ευρω. Η διαφορα δηλαδη ειναι τουλαχιστον 5πλασια, και εαν το βαλεις με το μηνα η τον χρονο μιλαμε για αρκετες εκατονταδες ευρω και μαλιστα εν καιρο κρισης.

Τεταρτον. Επαγγελματιες. Κατα το βιντεο ο επαγγελματιας θα πρέπει να ζητά απο τον πελάτη ηλικία, επάγγελμα ,τι γνώσεις εχει ,εαν καπνίζει και πόσο για να του υποδείξει αυτο που κατα την γνωμη του αρμοζει στον πελατη. Εαν ο πελατης αρνηθει και θελει κατι αλλο (πχ ελεγχο θερμοκρασιας) θα πρέπει να τον διώξει σύμφωνα με τα παραπανω και να παει καπου αλλου. Φαντασου δηλαδη να εισαι σκουπιδιαρης και 50 χρονών . Θα φας πορτα απο ολα τα καταστηματα αφου ενας καλος επαγγελματιας κατα τον <<διαφημιστη>> θα πρεπει να τον διωξει αφου δεν θα μπορει να καταλαβει τις οδηγιες που θα του δωσει.

Μέσος ατμιστης.

Εχει μπει ηδη στο λούκι και ψάχνοντας έχει δει σε βίντεο τον συγκεκριμένο διαφημιστή ντυμένο εξωγήινο να δείχνει πως μπορούμε να παρασκευασουμε δικά μας υγρά. Αλλα τώρα με αυτο το βίντεο ξεκινά να εχει καποιες αμφιβολίες εαν το κάνει σωστά η εαν χρησιμοποιεί σωστά την συσκευή του. Εαν τωρα παει και ρωτήσει τον διαφημιστη αντι να τον βοηθησει θα τον στειλει να αγορασει καποια ego μπαταρια και ατμοποιητη με κανθαλακι .ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Βεβαια εαν δει οτι ειναι νεαρος ,αποφοιτος πολυτεχνειου τοτε αλλαζουν τα πραγματα και θα καθισει να του εξηγησει τι ειναι η νικοτινη το Ni200 ss316-L κλπ.

Πεπειραμενος ατμιστης.

Απλως βλεπει το βιντεο αδιαφορα . Γνωριζει τι ειναι ολα αυτα . Εχει κατασταλαξει πια στον τροπο που του αρεσει να ατμιζει και απλως παρακολουθει τα βιντεο του διαφημιστη για να δει τι καινούργιο φερνουν τα καταστηματα που διαφημίζει. Εαν θελει περισσότερες και γιατι οχι και πιο εγκυρες πληροφοριες παει στους ξενους ριβιουερς. Σε καμια περιπτωση παντως δεν θα τον ρωτησει πως θα φτιαξει τα υγρα του η πως θα φτιαξει αντισταση και να λειτουργησει την αντισταση του. Λυπάται πολύ για το βίντεο αυτό.

Στην τελική

Εαν αυτο το βιντεο του ισως πιο αναγνωρισμενου Ελληνα διαφημιστή ηλ. τσιγαρου που λεει οτι το ηλ. τσιγαρο δεν ειναι για ολες τις ηληκιες , ειναι απαγορευτικο επισης για ανθρωπους με λιγες γραμματιακες γνωσεις, που τα υγρα περιεχουν δηλητηριο ,και βασικα με τον τροπο που τα λεει ,το παρει καποιος ελληναρας βουλευτης πολεμιος του ηλ. τσιγαρου και το παει στη βουλη μεθαυριο για να αποφασισουν το νομικο καθεστως για το ηλεκτρονικο τσιγαρο τι θα γινει?

Το εχετε σκεφθεί εσείς που για το συγκεκριμένο βίντεο παίρνεται το μέρος του?

Οπως ομως εχω ξαναγράψει για τον εαυτό μου οτι έχω ένα κουτοπόνηρο και βρομερό μυαλό δεν πιστεύω οτι αυτο το βίντεο ανέβηκε τυχαία και μάλιστα τώρα. Διαφημιστής είναι ο άνθρωπος καταστήματα διαφημίζει. Όπως λέει και στο βίντεο κανθαλακι συγκεκριμένη αντίσταση έτοιμα υγρακια ,30 ml γιατι συμφερουν, συγκεκριμενες συσκευες και ιδιως χωρις ελεγχο θερμοκρασιας . Να ξεστοκαρουμε τα παλιά ,τα υγρά κυρίως και μετα τις απλές συσκευές να αδειάσουν οι αποθήκες και τα στοκ(ΓΙΑΤΙ θα τους μείνουν αμανάτι) και μετα αφου ξεπουλήσουμε και θα κατασταλαξει η κατασταση με την νομοθεσια βλεπουμε παλι.

Το ωραίο της υπόθεσης
Μερικές μόνο ημέρες μετά το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασε ενα άλλο και με διαγωνισμό μάλιστα .Μια συσκευή με ελεγχο θερμοκρασίας η οποια μαλιστα φτανει τα 150 watt.Η συγκεκριμενη δε εταιρια  εδω και χρόνια και μέχρι πριν μερικούς μήνες ειχε μόνο μια βάση και μάλιστα των  54mg .Οτι δηλαδή κράζει στο πιο πάνω βίντεο. Εαν τώρα το κερδίσει σκουπιδιαρης 50 χρονων τι θα κανει?!!!!


ΥΓ. 
Φαντάσου λέει ο διαφημιστής να ήταν δάσκαλος σε κάποια τάξη του δημοτικού η του γυμνασίου και μερικοί μαθητές να μην τα έπαιρναν αμέσως τα γράμματα πράγμα απόλυτα φυσιολογικό τι θα έκανε σε αυτά τα παιδιά (φελλούς) .

12 σχόλια:

  1. Επειδή οι περισσότεροι το είδαμε το βίντεο και με ανοιχτό μυαλό καταλάβαμε αυτά που ήθελε να πει και όχι αυτά που με τόσο στοχευμένο τρόπο έγραψες, σε παρακαλώ να ηρεμήσεις
    Είναι φανερά πολύ εύκολο να παραποιεις τα λεγόμενα οποιουδήποτε. Το κάνεις ακόμα και εσύ...
    Σκέφτηκες ότι το κείμενο που έγραψες είναι ακόμα χειρότερο από τις παραποιημένες ιδέες που αναφέρεις;
    Μην αφήνεις τα άσχημα συναισθήματα που σου προκαλεί η επιτυχία κάποιου άλλου.
    Πρέπει να φανείς μεγαλύτερος για το καλό του συνόλου που θεωρητικά πρεσβεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε με το ανοιχτο μυαλο . Απο ολα αυτα που εγραψα το μονο που καταλαβες ηταν τα κακα συναισθηματα για την επιτυχια του αλλου? Λυπαμαι αλλα δεν εχεις ανοιχτο μυαλο . Εαν αφηνες το ανοιχτο σου μυαλο ελευθερο θα καταλαβαινες πολλα περισσοτερα. Οπως οτι οταν καποιος προσπαθει να δειξει η να μεταφερει τις γνωσεις του σε καποιους αλλους δεν πρωτον δυσανασχετεί δευτερον δεν χωριζει σε κατηγοριες σε εξυπνους και χαζους, σε μεγαλους και νεαρους και τριτο δεν δινει σε ανοιχτο διαγωνισμό κατι για το οποιο ειναι εκνευρισμενος. Οι Ελληνες βουλευτες που θα νομοθετισουν νομιζεις οτι θα εχουν ανοιχτο μυαλο ? Φυσικα και το σκεφτηκα πολυ πριν το ανεβασω για αυτο και η καθυστερηση. Εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον τροπο του? Εχεις ακομη σκεφθει τι θα νοιωσει καποιος που τωρα ξεκινα και ψαχνει για τον ατμο οταν θα δει αυτο το βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι εσείς οι "παλιοί" κυνηγάτε αυτό το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμε εαν νομιζεις οτι κυνηγαμε αυτο το παλικαρι.Δεν κυνηγω κανεναν γιατι μιλω μονο για τον εαυτο μου. Δεν ειναι προσωπικο. Για το ηλ. τσιγαρο μιλαμε. Ο καθε ενας μπορει ελευθερα να εχει την γνωμη του, αλλα χωρις να κοροιδευει και να μειωνει την αξιοπρέπεια του αλλου . Δεν μπορει καλε μου φιλε να βγαινεις να κατακρινεις μειωνεις ανθρωπους και να τα βαζεις με ολους και για ολα και την επομενη ημερα να χαριζεις αυτα που κατεκρινες εχθες. Ασε που εγω πιστευω οτι αυτο το βιντεο ηταν στημενο για να περασει αυτα που του ειπαν αυτοι που συνεργάζεται να περασει . Απο το καλοκαιρι αλλαζουν τα πραγματα και οι αποθηκες πρεπει να αδειασουν και κυριως απο τα υγρα. Και κατι τελευταιο ακομη και αυτοι που εβγαλαν τον ελεγχο θερμοκρασιας ακομη παιδεύονται και ακομη μαθαινουν. Ποσο μαλλον οι απλοι ατμιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εξετάζεις όμως το ενδεχόμενο να μην έχεις καταλάβει τι λέει ο άνθρωπος. Και εγώ δεν τον πάω αλλά εσύ το έφτασες σε άλλο επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. Καλημερα φιλε μου χωρις ονομα. Απο οτι καταλαβα αυτοι με το ανοιχτο μυαλο πρεπει να εχουν παντα τον τελευταιο λογο. Ας ειναι.

      Διαγραφή
  5. Πρώτη φορά μπαίνω στο blog σου και το κάνω γιατί μου στείλανε το συγκεκριμένο άρθρο.
    Να σαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα.
    Έριξα πολύ γέλιο με το κείμενο που έγραψες.
    Είσαι το ζωντανό παράδειγμα αυτού που λέει ο Άρεσμαρες.
    Δεν καταλαβαίνεις ούτε τα απλά λόγια που λέει, θέλεις να το παίξεις και ειδικός.
    Αδερφές εσένα περιγράφει.
    Δε βρέχει κάποιος σε φτύνει.
    Βάλτο το ρημάδι να δουλέψει και μην εκτίθεσαι.
    Είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
    Ελπίζω απλά να μη δίνεις και παραέξω συμβουλές γιατί θα φας κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω πει ποτε φιλε μου οτι ειμαι ειδικος η οτι ειμαι ξερολας. Οσο για τους χαρακτηρισμους που μου δινεις δειχνει οτι κινείσαι στα ιδια επιπεδα με τον διαφημιστη. Διχνεις επιπεδο. Και οπως λες ειμαι και μεγαλος ανθρωπος δεν μπορω να εχω αντιληψη εγω οπως λεει και το φιλαρακι σου. Καθε κριτικη ευπροσδεκτη. Το ποιος θα φαει κοσμο ομως αστο. Εγω δεν βριζω ουτε μειώνω κανέναν . Εφτιαξε ενα βιντεο εγραψα ενα αρθρο. Κανενα απο τα δυο δεν ειναι ευαγγέλιο.Και πανω απο ολα δεν δινω κατευθυνσεις αναλογα την ηληκια για να ατμισει καποιος.

      Διαγραφή
  6. σημερα σε βρηκα,και αμεσως σε εβαλα στα αγαπημενα μου.διαβαζοντας ομως τα γραφομενα σου εδω καταλαβα οτι εκανα λαθος.να σε καλα και καλο πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ολα τα σχολια και οι αποψεις ειναι δεκτα φιλε μου και η πλακα επισης . Οι βρισιες και η μειωση αξιοπρεπειας απαγορευονται εδω. Καλες γιορτες και παλι.

      Διαγραφή