Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πως ενα βίντεο σε κάνεις να αισθανθείς Ζεστά για το ηλ. τσιγάρο και Σιγουριά οτι θα βρεις απάντηση στην όποια απορία σου.

Για έμενα είναι μια ακόμη απάντηση σε ενα ΑΤΥΧΕΣ βίντεο που ανέβηκε πριν μερικές ημέρες. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω ουτε εχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Από την ημέρα που ξεκίνησε τις παρουσιάσεις ομως κατάλαβα μια διαφορά ποιότητας πρώτα απο όλα ως ανθρώπου. Δεν υπάρχουν διακρίσεις . Βλέπεις οτι μπορείς να ξεκινήσεις η να συνεχίσεις το ατμισμα και στο δρόμο θα πάρεις οση βοήθεια είναι δυνατόν να σου δοθεί χωρίς να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα η μειονεκτικά. Κανείς δεν τα ξέρει ολα , κανείς δεν είναι τέλειος . Όλοι μαζι προχωράμε . Αξίζει να δείτε το βίντεο . Πέρα απο την παρουσίαση του υγρού και τα δελφίνια που κάνουν περατζαδα στην αρχή και στο τέλος λεει ενδιαφέροντα πράγματα κυρίως για αυτούς που έχουν πολλές απορίες με έναν ήρεμο αφοπλιστικό τρόπο. Δόξα το θεό υπάρχουν φορουμ και αρκετες ομαδες στο ιντερνετ που θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν και να σου εξηγήσουν στην οποιαδήποτε <<ηλίθια>> ερώτησή σου χωρίς να σε κατακρίνουν .



Απο τα σχόλια του παραπάνω βίντεο ξεχώρισα αυτό.

Κώστα, δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις. Υπάρχουν ηλίθιες απαντήσεις! Οκ, κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, αλλά αν κάποιος νομίζει ότι του κάνουν συνεχώς ηλίθιες ερωτήσεις, δυο τινά συμβαίνουν. ή δεν κατανοεί το πρώτο που έγραψα, ή κατά κάποιον περίεργο λόγο συγκεντρώνει όλες τις ... εξαιρέσεις. Ειδικά για το άτμισμα, θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλές φορές ερωτήσεις που είναι δύσκολο να απαντήσεις, διότι ο ερωτών είναι αρχάριος που τον μπέρδεψαν με πολλές μισές πληροφορίες, οπότε οι ερωτήσεις του θέλουν περισσότερες γνώσεις από πλευράς του για να γίνει κατανοητή η απάντησή τους. Δεν θα τον αποπάρεις, μπορείς να του εξηγήσεις ότι ρωτάει για ένα στάδιο μεταγενέστερο στην ατμιστική του πορεία. Το 80% αυτών που μάθαμε όλοι μας προέρχεται από γνώσεις παλαιότερων ή/και εμπειρότερων. Μια ανθρώπινη αλυσίδα περνάει τη γνώση από τον έναν στον άλλο. Μας έδωσαν γνώση. Με τη σειρά μας θα τη δώσουμε.

Επειδη πηρα αρκετά μηνύματα για ποιο λόγο κυνηγώ τον συγκεκριμένο διαφημιστη . Λεω οτι δεν κυνηγώ κανέναν ως ατομο. Την συμπεριφορά και κυρίως την απαξίωση του προς μια ομάδα ανθρώπων κυνηγώ. Εαν εγραφε στην σελιδα του οτι ειναι μονο για έμπειρους και ανώτερου επιπέδου ατμιστες τοτε ίσως θα καταλάβαινα μια τετοια αντίδραση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου