Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ενα νεο ντοκιμαντέρ Beyond the cloud «Πέρα από το σύννεφο" θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2016

Η ταινία Beyond the cloud (Πέρα από το σύννεφο) που παράγεται από την Vapexpo και συν-παρουσιάζεται με το Vaping Post θα κυκλοφορήσει επίσημα στα social media τις 25 Σεπτέμβρη του 2016.
Θα ειναι 100% δωρεάν και watchable σε όλο το μήκος του στο Youtube, η ταινία στην οποία γαλλοι και αμερικανοι παίρνουν μέρος θα περιλαμβάνει υπότιτλους ώστε να είναι προσιτό σε όλους.
Πέρα από το Cloud θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τον κοσμο του ατμίσματος και την διαμάχη της με διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, της Γαλλίας και της Ελβετίας.

1 σχόλιο:

  1. Maybe the only reason they have not yet been effective is due to the truth that vapers, that usually lived for a number of years as shamed cigarette smokers, have actually lastly done what their families, buddies, and government have in fact prompted they supply for years-- quit smoking. They are resistant to get rid of "civil freedoms for smokers", while cigarette smokers stand up to safeguard their purchase and also sales And sales legal rights.juul sverige

    ΑπάντησηΔιαγραφή