Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η ντιρεκτίβα της ΕΕ και η διαβούλευση του υπουργειου Υγείας.


Όποιος θελει και δεν βαριέται να διαβάσει την ντιρεκτίβα μπορεί να την βρει στον παρακάτω σύνδεσμο.
file:///F:/%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B2%CE%B1%CF%80%CE%B5/DIRECTIVE_2014_40_el.pdf

Οσο αφορα τωρα την περιφημη αυτη διαβουλευση του υπουργειου Υγειας και την διάρκειά της μόνο αστεία μπορεί να χαρακτηρισθει . Για ενα τοσο σημαντικό πράγμα που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους ο υπουργος αποφασισε οπως λεει << Η σύντμηση αυτή του χρόνου της διαβούλευσης κρίνεται απαραίτητη λόγω της υποχρεώσεως των κρατών-μελών της Ε.Ε. να ενσωματώσουν τις διατάξεις της εσωτερικής τους νομοθεσίας με τις διατάξεις της εν λόγω οδηγίας μέχρι τις 20 Μαΐου 2016.>>, να εχει διάρκεια 3 ημερών απο 9 Μαΐου 2016, 14:00  έως 12 Μαΐου 2016, 13:59.
Βεβαια εαν ρωτησει κανεις τον υπουργο μας γιατι αφου η ντιρεκτιβα εκδοθηκε τον Απριλιο του 2014 αυτος ξεκινα την διαβουλευση 10 ημερες πριν τελειώσει η προθεσμία θα παρει μια απο τις αστειες απαντησεις που δινουν ολοι οι πολιτικοι μας που ποτε δεν φταίνε αυτοι.
Που να καθεται τωρα ο ανθρωπος και να συζητα για να βρει μια εφικτή λυση!!!. Ετσι και αλλιώς δεν αποφασιζει αυτος , οτι του λενε κανει ο ανθρωπος. Του τα εχουν δωσει ετοιμα . Που να καθεται τωρα να τα διαβαζει. Και για να μας κλεισει τα στοματα ανοιξε εκει μια σελιδα που υποτίθεται οτι μπορουμε να εκφρασουμε τις αποψεις και τις γνωμες μας, και η οποια την πρωτη ημερα για να δεχθει το σχόλιο σου επρεπε να κερδισεις το τζοκερ και που φαίνονταν μονο 4 σχόλια.  .
Πολυ θα ηθελα να μαθω ποιοι θα αξιολογήσουν αυτα τα σχολια και τι κατάρτιση ,γνωσεις εχουν πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Εδω νομιζουν οτι το κανονικο και το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι ενα και το αυτο.
Μην τρεφετε λοιπον αυταπατες οτι θα αλλαξει κατι σε ολο αυτο το εκτρωμα.
Που να σκεφτει αλλα και πως να πει στους καταστηματαρχες να διαμορφώσουν χωρους οπως εχουν κανει και για το τσιγαρο και για τους ατμιστες. Ο υπουργος που σκεφτεται την υγεια μου στελνει εμενα που εκοψα το τσιγαρο να καθομαι μαζι με τους καπνιστες για το καλο της υγειας μου βεβαίως βεβαίως .
Που να σκεφθει ο υπουργος οτι παει να κλεισει ενα γρηγορα αναπτυσσόμενο κλαδο που θα αποφερει τρομερα εσοδα στο κρατος, δουλεια σε ανθρωπους, και οικονομια και καλλίτερη υγεια στους αλλους.
Μολις περασει το νομοσχεδιο θα καπνισει την πουρακλα του ευχαριστημενος οτι πετυχε τον στοχο που του ειχαν βαλει αυτοι που κανουν κουμάντο.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΔΡΕΑ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου