Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Σε ποιο σύμπαν κάνει αυτό να έχει νόημα !!!! Οι ατμιστες χρειάζονται Απλα την ελευθερία επιλογής.

Νικοτίνη

Η μόνη κοινή χημική ουσία που βρίσκεται στα δύο προϊόντα ,τσιγάρο και ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η νικοτίνη. Ωστόσο, η νικοτίνη είναι επίσης μια φυσική χημική ουσία που βρίσκεται σε: ντομάτες, πατάτες, κουνουπίδι, πράσινες πιπεριές, μαύρο τσάι, και τη μελιτζάνα. Και πάνω από όλα, η νικοτίνη δεν είναι καρκινογόνος.

Οπότε με την λογική των ηλιθίων τα παραπάνω λαχανικά θα πρέπει να επισημαίνονται ως προϊόντα καπνού, δεδομένου ότι, όπως και τα νικοτινουχα υγρά του ηλεκτρονικού τσιγάρου περιέχουν μόνον νικοτίνη  Ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να ταξινομηθεί ένα προϊόν καπνού .
Τώρα εαν πει κάποιος οτι, στα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν νικοτίνη, η χημική ουσία νικοτίνη μετριέται σε νανο-γραμμάρια, και οχι χιλιοστόγραμμα, Αυτό το επιχείρημα δεν μπορει να σταθεί γιατι η νομοθεσια δεν κάνει διάκριση μεταξύ υγρών με Χ, Υ ή Ζ ποσότητα νικοτίνης, ή ακόμη 0 mg νικοτίνης. Απλά η ύπαρξη της νικοτίνης, σε ένα μπουκάλι ELIQUID με νικοτίνη και ένα μπουκάλι ELIQUID χωρίς νικοτίνη, δημιουργεί ένα προϊόν καπνού όταν χρήσιμοποιειται σε έναν ατμοποιητη. Σε ποιο σύμπαν κάνει αυτό να έχει νόημα!!!!

Η πραγματική, ειλικρινής απάντηση γιατι η TPD και οι πολιτικοί θελουν να ταξινομηθουν και τα προϊόντα ατμισματος ως προϊόντα καπνού απλώς και μόνο επειδή η  εκπνοή καπνού από ένα τσιγάρο καπνού και η εκπνοή ατμού από το ηλεκτρονικό τσιγάρο "φαίνονται" όμοια, και μπορούν συνεπώς, να ρυθμίζονται και να φορολογούνται όπως και τα προϊόντα καπνού. Αυτό είναι.

Όλη αυτή η καταστροφή πάνω από 100.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, 20.000 εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων είναι όλα με βάση την ομοιότητα της εξωτερικής εμφάνισης του καπνίσματος, προκειμένου να δημιουργήσει έσοδα. Εάν αυτό δεν είναι κακό, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Οι νομοθετες και οι προπαγανδιστές αντι-ατμιστες δεν
νοιάζονται αν τα ηλ-τσιγάρα είναι ασφαλέστερα, το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξουσία και το χρήμα που πηγαίνει με τη ρύθμιση αυτή.


Κατά την αναζήτηση για την αλήθεια θα πρέπει να κοιτάξουμε να δούμε τι έχει να κερδίσει η κάθε πλευρά .

Οι καπνοβιομηχανιες χρειάζονται καπνιστές, οι πολιτικοί χρειάζονται τα χρήματα των καπνοβιομηχανιων, οι βιομηχανιες φαρμακων χρειάζονται άρρωστους και αρρώστιες. Είναι η τέλεια καταιγίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου