Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Προτροπή του ΣΕΕΗΤ και του Πανου Παναγιωτοπουλου (Atmos LAB) και τα email της επιτροπης που θα γνωμοδωτησει για το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

ΑΠΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
Σας παραθέτω τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στην οποία χρεώθηκε η Διαβούλευση για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο.
Επειδή ο ΣΕΕΗΤ ως εκπρόσωπος του κλάδου της αγοράς θα παράσχει στοιχεία για την αγορά στις θέσεις του, οι επιστήμονες θα συνδράμουν καταθέτοντας την τεχνογνωσία τους από τις δεκάδες επιστημονικές έρευνες που έχουν λάβει χώρα για το ΗΤ.....
Θεωρώ ότι αυτό που αρκεί ως συμβολή στην προσπάθεια από τον κάθε ατμιστή μεμονωμένα, για να αλλάξει η αντιμετώπιση του ΗΤ ως "φονιά", είναι η κατάθεση της προσωπικής σας εμπειρίας από το ΗΤ.
Πόσο καπνίζατε, για πόσα χρόνια, τί προβλήματα υγείας και τί ποιότητα ζωής είχατε, πότε ξεκινήσατε το άτμισμα, αν ελέγξατε με ιατρικές εξετάσεις τη βελτίωση αιματολογικών ή άλλων δεικτών, αν βοηθήσε το ΗΤ στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου εξασφαλίζοντας στην οικογένειά σας άκαπνη οικία, αν έφυγε ο τσιγαρόβηχας και τώρα ανεβαίνετε από τις σκάλες και τόσα άλλα.....
Θεωρώ πως είναι εντυπωσιακό να φτάνουν στο email σου προσωπικές εμπειρίες από εκατοντάδες άτομα που σου ζητούν εν κατακλείδι να δεις το εργαλείο καλύτερης ζωής ως υποκατάστατο του καπνίσματος και όχι ως φαρμάκι.
Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά από το χρόνο σας. Χρειαζόμαστε 10 λεπτά από το χρόνο σας. Αν ψηφιστεί η διαβούλευση όπως κοινοποιήθηκε, δεν θα φτάσουν 10 χρόνια μετά για να επανέλθουμε στη σημερινή κατάσταση.
Η συνεχώς αυξημένη ζήτηση στο ΗΤ δημιούργησε επενδύσεις για καλύτερες συσκευές, ποιοτικότερα υγρά αναπλήρωσης, περισσότερες επιστημονικές έρευνες για να μάθουμε την αλήθεια.
Όλα αυτά, μπορούν, με μια κακή νομοθεσία, άκαιρη, αυστηρή και αναχρονιστική να ανατιναχτούν μέσα σε ένα βράδυ.
Εσύ θα αφιερώσεις 10 λεπτά από το χρόνο σου για να κοινοποιήσεις στα μέλη της Επιτροπής την εμπειρία σου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους αναδημοσιεύσουν την ανάρτηση και την κοινοποιήσουν στον "τοίχο" τους. Τώρα είναι που έχουμε ανάγκη τη στήριξη της ατμιστικής κοινότητας όσο ποτέ άλλοτε. Όπως μας στηρίζει οικονομικά αγοράζοντας τα προϊόντα μας, πολλαπλάσια στήριξη ζητούμε τώρα που διακυβεύεται η ίδια η αγορά ΗΤ όπως την ξέραμε.
Η λίστα με τα email της Επιτροπής παρατίθεται ακολούθως:
nikolaos.manios@gmail.com , barkas@parliament.gr, m.tzoufi@parliament.gr, nathan@parliament.gr, info@sokratisvardakis.gr, dimvett@gmail.com, d.vettas@parliament.gr, g.gennia@parliament.gr, g.gennia@hotmail.com, d.dimitriadis@parliament.gr, mdimitriadis@hotmail.com, n.igoumenidis@parliament.gr, yanthe@otenet.gr, i.theonas@parliament.gr, kaisasgeo@windowslive.com, g.kaisas@parliament.gr, froso.karasarlidou@gmail.com, a.kastoris@parliament.gr, kastoris.stelios@gmail.com, kostopanagiotou@outlook.com.gr, i.kostopanagiotou@parliament.gr, chmantas@parliament.gr, alexandros.meikopoulos@gmail.com, ameikopoulos@parliament.gr, ameikopoulos@hotmail.com, press.michailidis@gmail.com, imichelogiannakis@gmail.com, apapadopoulos@parliament.gr, papad_sak@yahoo.gr, g.papailiou@gmail.com, papailiu@otenet.gr, th.parastatidis@parliament.gr, t.parastatidis@gmail.com, x.simorelis@gmail.com, bettyskoufa@gmail.com, stogiannidisgrigoris@gmail.com, tsogasg.lawoffice@gmail.com, g.tsogkas@parliament.gr, mar.antoniu@gmail.com, drvag1@ath.forthnet.gr, giorgos@vagionas.gr, g.vagionas@parliament.gr, info@elzoni.gr, vroutsis@ivroutsis.gr, g-adonis@otenet.gr, giakoumatosge@gmail.com, stergiannakis@gmail.com, s.giannakis@parliament.gr, v.giogiakas@parliament.gr, kellas.xristos@gmail.com, b.oikonomou@parliament.gr, nikos.i.panagiotopoulos@gmail.com, info@npanagiotopoulos.gr, stylios@parliament.gr, i.aivatidis@parliament.gr, d.koukoutsis@parliament.gr, i.lagos@parliament.gr, kremastinos@gmail.com, loverdos@hol.gr, politikografeio@christofilopoulou.gr, kke@parliament.gr, lab_giorgos@hotmail.gr, ilhanbelgin@hotmail.com, ilchan_achmet@hotmail.com, Kbargio12@gmail.com, k.bargiotas@parliament.gr, kbargio@yahoo.gr, vkokkalhs@gmail.com, v.kokkalis@parliament.gr, aristeidisfokas1@gmail.com, grigorakos@parliament.gr
Επικολλήστε τα email στους παραλήπτες για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου