Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Vaporfi Volt .Δεν είναι ένας κλώνος. Η Vaporfi έκανε σύμβαση με την Kangertech για να κατασκευάσει μια έκδοση του Mini Subtank


Δεν είναι ένας κλώνος καθόλου. Η Vaporfi έκανε σύμβαση με την Kangertech για να κατασκευάσει μια έκδοση του Mini Subtank που να έχει λίγες μικρές αλλαγές που θα μπορούσαν να μην είναι τόσο λίγες για κάποιους ανθρώπους!
Ο Volt είναι ένας τροποποιημένος Kanger Subtank που έχει σαν γνώρισμα τα χρωματιστά λαιμ - πράσινα o-ringsτου . Ο Vaporfi Volt διαθέτει ένα διαφορετικό μονωτικό υλικό, μεγαλύτερες τρύπες υγρού στο RBA, καθώς και τα λαιμ o-rings. Εκτός από τις αλλαγές και το λογότυπο Vaporfi, λειτουργεί ακριβώς όπως το Subtank Mini, ώστε να έχετε την ίδια καταπληκτική γεύση και ατμό . Δεν έχει όμως καμία διαρροή το Volt, το οποίο ήταν κάτι που λίγοι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν για το Subtank Mini.

 Οι διαφορές μεταξύ της Kanger Subtank Mini και το Vaporfi Volt .
Ο Vaporfi Volt έρχεται με μεγαλύτερες τρύπες για την ροή υγρών στον RBA
Έχει διαφορετικά μονωτικά υλικά κατασκευασμένα από ελαφρώς διαφορετικά υλικά από των αρχικών subtanks
Ερχεται με πράσινο χρώμα o-ring που είναι αποκλειστικά για τονVaporfi
Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Ερχεται με ένα δωρεάν μπουκάλι 30ml e-υγρού
Το Volt έρχεται με ένα εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο πηγαίνει σε μεγάλες λεπτομέρειες

Η ροή του αέρα είναι η ίδια όπως στο Subtank μίνι και σας δίνει πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις ροής αέρα για να διαλέξετε. Όταν κανετε πνευμονικές εισπνοές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Volt στη μεγαλύτερη ρύθμιση της ροής του αέρα η οποία παρέχει άφθονο αέρα μέσα στο πηνίο.

Το κιτ Volt έρχεται με τρεις διαφορετικούς κεφάλες: 0.5ohm πηνίο, πηνίο 1.2ohm και η RBA (επισκευασιμη). Το πηνίο 1.2ohm θα λειτουργήσει στις περισσότερες τυπικές μπαταρίες . Το πηνίο 1.2ohm λειτουργεί πραγματικά καλά , αλλά δεν είναι τόσο πλούσιο σε γεύση οσο με το πηνίο 0.5ohm και την RBA και επίσης δεν παράγει τόσο πολύ ατμό.

Το πηνίο 0.5ohm είναι ένα υπό ohm πηνίο και ως εκ τούτου θα απαιτήσει μια συσκευή που να μπορεί να διαχειριστεί το 0.5ohm. Το πηνίο 0.5ohm, παράγει  καλύτερη γεύση από το πηνίο 1.2ohm και παράγει επίσης ελαφρώς περισσότερο ατμό. Η RBA έρχεται με ένα
προ-στημένο πηνίο που έχει ήδη εγκατασταθεί. Υπάρχει επίσης ένα εφεδρικό προ-στημένο πηνίο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Το κατάστρωμα του RBA σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας πηνία και να βρείτε το τέλειο πηνίο για εσάς.

Εύρος ισχύος: 15-30W (0.5ohm πηνίο) 12-25W (πηνίο 1.2ohm)
Χωρητικότητα Δεξαμενής: 4.5ml
Διαθέσιμες κεφαλές: 0,5 και 1.2ohm - από 100% οργανικό βαμβάκι Ιαπωνικά
RBA:κεφαλή που περιλαμβάνεται στο κιτ
Διατίθεται σε ανοξείδωτο χάλυβα
Μήκος 70 χιλιοστά
Διάμετρος: 22 χιλιοστά .
Χωρητικότητα 4.5 ml


Τιμή: $ 59.99 (έρχεται με 30 ml του e-liquid)



Βιντεο




1 σχόλιο: