Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Holmes RDA από την Cigreen . Γνήσιος ,φτηνός 32.99 $ και συναγωνιζεται στην γεύση τον Magma .


Ο Holmes  RDA από την Cigreen είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις την χρονιά που μας πέρασε αν και δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα. Αυτός ο ατμοποιητης ανταγωνίζεται με τους Veritas και Magma στην γεύση αλλά σε ένα κλάσμα της τιμής τους. Το δαχτυλίδι επιλογής της ροής του αέρα κάνει κλικ σε κάθε μια από τις τέσσερις τρύπες που έχει με την μεγαλύτερη να είναι 3 mm.Η ροή του αέρα οδηγείται κάτω από τα πηνία, μέσα στη βάση, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα στη ροή του αέρα μέσω 2 τρυπών . 
Ο σχεδιασμός των 2 πόλων επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα υγρού που μπορεί να πάρει στο ντεκ . Το ντεκ μπορεί επίσης να απομακρυνθεί με το ξεβίδωμα και θα αποκαλύψει ένα υλικό χαλκού που δρα ως το κεντρικός πόλος για ανώτερη αγωγιμότητα . 
Το καπάκι στο πάνω μέρος περιέχει ένα πτερύγιο για καλλίτερη ψύξη .Εάν έχετε έναν χαμηλό  προϋπολογισμό - αυτός είναι ένας ατμοποιητης που θα πρέπει να πάρετε . Η γεύση του είναι εξίσου καλή με οποιονδήποτε από τους πιο ακριβούς rda .
11/01/15 - Στην νέα έκδοση το καπάκι του Holmes   έχει αναθεωρηθεί ένα διπλό o-ring αντί για την έκδοση σπείρωμα στο καπάκι. Αυτή η βελτίωση έγινε  για την μείωση της διαρροής και τον ευκολότερο τρόπο για στάξιμο του υγρού.

Χαρακτηριστικά:
Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
Σχεδιασμός δυο πόλων
Κανάλια ροής αέρα απευθείας κάτω από πηνία
Υψηλή θερμομόνωση
Βαθύ κατάστρωμα
βίδες Phillips
AFC (έλεγχος της ροής του αέρα)
4 τρύπες αέρα
Κεντρικός χάλκινος πόλος
510 σπείρωμα σύνδεσης
Αφαιρούμενο κατάστρωμα για εύκολο στήσιμο
Μονωτήρες Delrin
Διαμέτρο 22 χιλιοστα



Τιμή  $32.99   από εδώ 


Βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου