Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τι είναι το drip tip? Τι είναι dripping?

DRIP TIP στα Ελληνικά  επιστόμιο. Είναι το φανταχτερό ακραίο κομμάτι στην αρχή του ηλ . τσιγάρου. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι το επιστόμιο είναι ως επί το πλείστον για την εμφάνιση, αλλά μια στενότερη άκρη σημαίνει μια πιο συμπυκνωμένη γεύση , ένα φαρδύτερο άκρο μπορεί να παράγει περισσότερο ατμό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα προσθέσει λίγο επιπλέον στη συσκευή σας, από καλή εμφάνιση μέχρι εκπληκτικά αποτελέσματα.
Το drip tip είναι μια εναλλακτική λύση απο την πιο κοινή του φυσιγγίου του e-τσιγάρου ή cartomizer.
 Είναι ουσιαστικά ένα επαναχρησιμοποιήσιμος κοίλος σωλήνας που βιδώνει η μπαίνει απευθείας στον ατμοποιητη, επιτρέποντας στο χρήστη να στάξει υγρο επ 'αυτού. Αυτό όχι μόνο εξαλείφει την ανάγκη για τα φυσίγγια, αλλά επιτρέπει επίσης  πολύ πιο γευστικές εμπειρίες ατμίσματος .Το επιστομιο έρχεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και μπορούν να γίνουν από διαφορετικά υλικά, όπως ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, πλαστικό ή κεραμικό. Το υλικό από το οποίο ένα άκρο στάλαξης κατασκευάζεται, καθώς και το μήκος του επηρεάζουν σημαντικά την θερμοκρασία του ατμού που παράγεται από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.Το επιστόμιο από Χάλυβα , για παράδειγμα, θα κρυώσει τον ατμό καθώς περνά μέσα από αυτό, αλλά και το μακρύ πλαστικό drip tip είναι επίσης γνωστό ότι παρέχει ψυχρό ατμό, λόγω της απόστασης που ταξιδεύει για να φθάσει το στόμα

. Ο όρος «drip» σημαίνει ρίχνω υγρό απευθείας πάνω στον ατμοποιητη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αντί να χρησιμοποιώ cartomizers, clearomizers ή κασέτες. 
Το dripping συνήθως ασκείται από τους ενδιάμεσους και προχωρημένους χρήστες του ηλ. τσιγάρου που θέλουν λίγο περισσότερη γεύση από το υγρά τους. Επειδή πρέπει συνεχώς να στάζουν το υγρό στον ατμοποιητη  για να κρατήσει το φιτίλι σε καλή κατάσταση  και υγρό ειναι δύσκολη υπόθεση για τους νέους χρήστες οι οποίοι οταν ξεκινούν θέλουν την ευκολία τους μέχρι να κατανοήσουν τι είναι το ηλ. τσιγάρο. 

 Το drpping  θεωρείται κάπως μια ταλαιπωρία από τους περισσότερους αρχάριους  και μέσους ατμιστες.
 Παρά το γεγονός ότι φέρνει πραγματικά έξω την πλήρη γεύση του υγρού, χρησιμοποιώντας ενα επιστόμιο μπορεί επίσης να είναι και  μια πολύ βρώμικη υπόθεση, αφού δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκρατήσει το υγρό να διαρρέει έξω από τον ατμοποιητη. 
Η διαδικασία του Dripping χρειάζεται πρακτική εξάσκηση . Θα πρέπει να μάθετε πόσο υγρό να προσθέσετε και πότε , προκειμένου να αποφευχθεί το στέγνωμα και η καύση του φιτιλιού η του βαμβακιού αλλά και επίσης πόση ποσότητα υγρού να προσθέσετε ώστε να αποφευχθεί η υπερχείλιση του υγρού .




Υλικά παραγωγής drip tip

Ανοξείδωτο ατσάλι (SS)
Αλουμίνιο
Ακρυλικό - Πλαστικό
Κεραμικό
Μurano
Ξύλο
Μεταλλικό
Τιτάνιο
Πέτρινο
Tεφλόν
Γυαλινο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου