Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

AEOLUS RDA επισκευασιμος απο την SYNTHETICLOUD . Οι τρύπες της ροής του αέρα βρίσκονται στο επάνω μέρος

Ο AEOLUS  RDA είναι ένας RDA, ο οποίος σχεδιάστηκε από το μηδέν  για να είναι στεγανός .
Όλοι οι ατμοποιητες της Syntheticloud  διαθέτουν κάθετη ροή αέρα στο σύστημα. Αυτό το σύστημα είναι πολύ ανώτερο από την τρέχουσα δυναμική ροή του αέρα απο ότι  άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν. Λειτουργεί με την κατεύθυνση της ροής του αέρα κατευθείαν πάνω και γύρω από τις αντιστάσεις και στη συνέχεια γίνεται ομοιόμορφα εκκαθάριση όλου του ατμού που παράγεται εντός του θαλάμου. Αυτό παράγει τελικά μια πολύ πιο δροσερή τζούρα, πυκνότερο, και και πιο γευστικό ατμό ενώ αποτρέπει επίσης τον ατμό να παραμείνει  στάσιμος στο κάτω μέρος.
Η Syntheticloud θέλει να ανταποκριθεί σε όλο το φάσμα της ατμιστικης κοινότητας, έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει  ένας ρυθμιζόμενος έλεγχος της ροής του αέρα για  όλα τα σχέδια. 
Αυτό το σύστημα επιτρέπει στον ατμοποιητη να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ανεξάρτητα από όταν τον στήνεται με μια η δυο αντιστάσεις . Εαν θέλετε να έχετε τα σύννεφα ρυθμίστε τον με την μέγιστη ροή αέρα. Εαν  προτιμάτε περισσότερη γεύση ρυθμίστε τον στη χαμηλότερη ρύθμιση.
Επειδή οι τρύπες για την ροή του αέρα είναι στο πάνω μέρος δεν έχει πρόβλημα διαρροής ακόμη και εαν τον ξαπλώσετε η τον γυρίσετε ανάποδα .
Η καθοδική πίεση της ροής του αέρα εμποδίζει το υγρό από το πιτσίλισμα στο στόμα σας, η οποία είναι μεγάλη στους διαγωνισμούς σύννεφου, δεδομένου ότι επιτρέπει σε σας για να τραβήξετε παρατεταμένα και με μεγάλη δύναμη τζούρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε οτι θα σας έρθει υγρό στο στόμα .


Προδιαγραφή προϊόντων:
Anti-Flood Σύστημα  της Syntheticlouds 
Ρυθμιζόμενη Κάθετη Ροή αέρα
Ψήκτρα Adapter
PEEK μονωτήρες (649.4 βαθμούς Φαρενάιτ)
Βαθύ ντεκ υγρού
Κεντρικός πόλος από καθαρό χαλκό για μέγιστη αγωγιμότητα
Viton  (400 βαθμοί Φαρενάιτ)
Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα 304 

Τιμή $69.99  από εδώ  
και ο κλώνος του $10.98 από εδώ 

Βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου