Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Marquis RDA Clone by Tobeco. Για όσους θέλουν γεύση από τον ατμοποιητη τους .

Ο Marquis RDA είναι ένας επισκευασιμος ατμοποιητης ειδικά για όλους όσους κυνηγούν την γεύση . Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι έρχεται με τα εργαλεία δημιουργίας και που καθιστά εξαιρετικά εύκολο το στήσιμο με τέλειες σπείρες κάθε φορά.
Το υπερυψωμένο μπλοκ στον Marquis RDA από την Tobeco, ενσωματώνει δύο τρύπες αέρα διαμέτρου 2,5mm. Η κατασκευή πηνίων αντίστασης στην κατάλληλη θέση, είναι πανεύκολη χάρη στην ύπαρξη των συμπεριλαμβανομένων ράβδων. Θα μπορούσε ενδεχομένως ο Marquis να είναι ο ευκολότερος RDA για την κατασκευή πηνίων. Οι ράβδοι κατασκευής πηνίων, τοποθετούνται σταθερά σε τυφλές τρύπες και είναι τελείως ευθυγραμμισμένες με τις τρύπες στο υπερυψωμένο τοίχωμα, ώστε να είναι δυνατή η κατασκευή οριζόντιων πηνίων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής απόλυτα ευθυγραμμισμένων κάθετων πηνίων, εισάγοντας ράβδους 2,5mm και 3 mm μέσα από τις τρύπες εισαγωγής αέρα. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να μείνουν στη θέση τους μέχρι και το τελικό σφίξιμο των αντιστάσεων. Διαθέτει δυο βίδες στον αρνητικό (δυνατότητα dual coil).

Ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό αποτελεί το σημείο κρατήματος του σύρματος στο
θετικό πόλο. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την παγίδευση του σύρματος. Μόλις σφιχτεί η βίδα , τα σύρματα παγιδεύονται και δε μπορούν να γλιστρήσουν. Αυτός ο σχεδιασμός στην αρπαγή του σύρματος στο θετικό πόλο, μαζί με τα εργαλεία κατασκευής πηνίων, θα σας επιτρέψει να προσθέσετε (πριν από την κοπή του σύρματος) ή να αφαιρέσετε από το πηνίο σας με ευκολία, σπείρες.

Το υπερυψωμένο μπλοκ και πάνω καπάκι χαμηλού προφίλ, δημιουργούν πολύ μικρό θάλαμο ατμοποίησης και συνεπώς η γεύση είναι άριστη, ακόμη και σε υψηλότερες τιμές ισχύος και χαμηλά Ohm.

Η ροή του αέρα είναι πλήρως ρυθμιζόμενη (περιστρέφοντας το καπάκι) με το μέγιστο εισαγωγής στο 2x2,5mm. Το καπάκι ενσωματώνει τρεις τρύπες εισαγωγής αέρα κάτι που επιτρέπει την επιλογή μονής ή διπλής αντίστασης, με τις μονές αντιστάσεις να μπορούν να τοποθετηθούν είτε στη μια είτε στην άλλη θέση.

Τέλος είναι δύσκολο να υπάρξουν διαρροές υγρού λόγω της κατασκευής.

Τιμή: 24,00€         από εδώ 



Βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου