Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

NOBACCO Mejor Exclusive 65 Watt . Μπορεί να λειτουργήσει και σαν μηχανικό .


Το NOBACCO Mejor Exclusive, η νέα box συσκευή της NOBACCO, με ισχύ ρεύματος που φτάνει μέχρι τα 65 Watt. Με ανάγλυφη υφή και ιδιαίτερη μεταλλική ασημί απόχρωση, υποστηρίζει Sub-Ohm ατμοποιητές, με αποσπώμενη μπαταρία, επιλογή μεταξύ μηχανικής λειτουργίας (MECH) και μεταβαλλόμενης ισχύος (Variable Wattage).Πιθανότατα η μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή της αγοράς .
Η συσκευή αναγνωρίζει αντιστάσεις από 0.2 Ohm (Sub-Ohm) έως 4.0 Ohm 

Οι 5 τρύπες εξαερισμού που βρίσκονται τοποθετημένες στο κάτω μέρος της συσκευής λειτουργούν ως επιπλέον χαρακτηριστικό ασφαλείας ώστε να διαχέουν την θερμότητα και να αποτρέπουν την ανάπτυξη υπερβολικής θερμοκρασίας.

Το Mejor διαθέτει μια ευκρινέστατη, φωτεινή OLED οθόνη, η οποία απεικονίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη χρήση και τη λειτουργία της συσκευής .
Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την επιλεγμένη λειτουργία(Variable Wattage) ή (MECH), την επιλεγμένη τιμή της ισχύος, το επίπεδο της υπολειπόμενης μπαταρίας καθώς και για την αντίσταση του ατμοποιητή.
Για τη λειτουργία της συσκευής απαιτείται μια μπαταρία, τύπου 18650  η οποία θα πρέπει να έχει δυνατότητα μέγιστης συνεχούς αποφόρτισης τουλάχιστον 16 Amper.  Η εταιρεια προτείνει τη χρήση της μπαταρίας  18650 Efest 35A.
Εναλλακτικά μπορεί να φορτίσει με σύστημα passthrough αφού μια micro USB θύρα φόρτισης βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής . 
Κατασκευή από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου και ψευδαργύρου,

Χαρακτηριστικά
Variable Wattage – Μεταβαλλόμενη ισχύς ρεύματος 6W- 65W.
Μηχανική ή Μεταβαλλόμενης Ισχύος λειτουργία.
OLED οθόνη ενδείξεων .
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή .
10 Δευτερόλεπτα Cut-off.
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση.
Προστασία από βραχυκυκλωμένο ατμοποιητή.
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας/Προστασία από υπερβολική αποφόρτιση.
Μπαταρία: Αποσπώμενη 18650
Υψος: 85mm
Πλάτος: 38mm
Βάθος: 22mm 
Χρώμα: Ασημί, Titanium, Χρυσό και Μαύρο


Τιμή : 89,00 €  από εδώ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου