Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Heatvape Invader Mini (Authentic).Με έλεγχο της θερμοκρασίας Ανθεκτικό στο νερό και στις πτώσεις .

Το Heatvape Invader Mini είναι ένα mod 50 watt το οποίος έχει επίσης τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι ανιχνεύει όταν έχετε μια αντισταση νικελίου και θα τεθεί αυτόματα σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας. Χρησιμοποιεί μια 18650 μπαταρία και περιλαμβάνει προστασία αντίστροφη τοποθέτηση της μπαταρίας. Σε κανονική λειτουργία λειτουργεί με αντιστάσεις από 0.16ohms και στη λειτουργία της θερμοκρασίας από 0.1ohms.

Είναι ανθεκτικό σε πρότυπα IPX4 νερού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε νερό σε αυτό από οποιαδήποτε κατεύθυνση και αυτό θα είναι έτοιμο για να ατμίσετε. Σημειώστε ότι δεν είναι αδιάβροχο αλλά είναι ανθεκτικό στο νερό. Αν και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πάρει μια γρήγορη βουτιά και να διατηρήσει την λειτουργία του.
Δεδομένου ότι αυτό είναι ανθεκτικό στο νερό, δεν υπάρχουν ανοίγματα. Όλα σφραγίζονται συμπεριλαμβανομένων των πλήκτρων και της οθόνης OLED οθόνη. Δεν υπάρχει καμία θύρα USB. Έχοντας μια θύρα USB θα έθετε σε κίνδυνο την αδιάβροχη στεγανοποίηση. Έτσι, θα πρέπει να αφαιρέσετε το κάτω καπάκι για να αφαιρέστε και να φορτίσετε την μπαταρία σε ένα εξωτερικό φορτιστή.

Είναι ένας κλώνος του DNA 40 chipset. Έχει τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο ίδιο εύρος: 200F να 600F. Και, με ένα κλικ + πάνω που απενεργοποιεί τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με τον ίδιο τρόπο με την μόνη διαφορά οτι ανεβαίνει 10 watts περισσότερο από το DNA 40.
Υπάρχουν επίσης δύο επιλογές αντίστασης που υποστηρίζει. Σε λειτουργία ελέγχου της θερμοκρασίας (TC), υποστηρίζει από 0,1 ohm έως 1,0 ohm. Σε κανονική λειτουργία ισχύος, υποστηρίζει από 0,16 ohm έως 2,0 ohm. Κάνει αυτόματα τον εντοπισμό και θυμάται την αντίσταση του πηνίου σας.

50 W μέγιστη απόδοση
Χρησιμοποιεί ένα ενιαίο 18650 μπαταρία.
0,16 έως 2 Ω σε κανονική λειτουργία
0,1 έως 1 Ohm στη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας (απαιτεί καθαρό νικέλιο γνωστός Ni200 γνωστός Ν200 σύρμα)
οθόνη OLED
Διαστάσεις: 31,5 * 39,5 * 102 χιλιοστά
Αντίστροφη προστασία της μπαταρίας


Η τιμή του είναι από 60-70 ευρώ. 

Βίντεο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου