Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Freemax Starre tank. Ένας sub ohm που αποδίδει καλλίτερα πάνω από τα 60 watt.

Ο Freemax Starre tank είναι o νεότερος ατμοποιητης στην κατηγορία Υπο-ohm. 
Έχει 0,25 ohm αντίσταση και έχει σχολιαστές που γράφουν ύμνους γι 'αυτόν!


Ο Freemax Starre είναι ένας από τους υψηλότερους σε τάση sub ohm tank ατμοποιητες αφού μπορεί να λειτουργεί στην περιοχή των 20-100W . Τα πηνία 0.5ohm προτείνεται να τα χρησιμοποιείται απο 20-60W, αλλά στην πραγματικοτητα λειτουργούν καλλίτερα μεταξύ 40-60W . Η 0.25ohm προτείνεται να χρησιμοποιειται από 20-100W,με καλλίτερη απόδοση στα περίπου 60-80W.

Η ποιότητα κατασκευής για τον Freemax Starre είναι πραγματικά κορυφαία . Το σύνολο της κατασκευής φαίνεται ανθεκτικό και καλά χτισμένο.
 Η δεξαμενή αφαιρείται  πραγματικά πολύ εύκολα και η ροή του αέρα είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα ροής αέρα σε sub-ohm tank. Πρώτον  ασφαλίζει πραγματικά ωραία και διαθέτει 6 διαφορετικές ρυθμίσεις. Έχει δύο διαφορετικές τρύπες ροής του αέρα με κάθε ρύθμιση που στην μεγαλύτερη ρύθμιση αυτής είναι ίσως η μεγαλύτερη ρύθμιση της ροής του αέρα που υπάρχει μέχρι στιγμής. 
Το Tank  είναι κατασκευασμενο από ένα υλικό που ονομάζεται "βοριοπυριτικό γυαλί», το οποίο είναι λιγότερο επιρρεπή σε θερμική καταπόνηση από άλλους τύπους γυαλιού. Η εταιρία λέει ότι αυτό το γυαλί είναι διαφορετικό από το κανονικό γυαλί πυρέξ που χρησιμοποιειται σε άλλες δεξαμενές.
Το κάτω τμήμα των σπειρών είναι κατασκευασμένο από ασήμι .  Το ασήμι είναι ισχυρότερο, πιο ακριβό και άγει τον ηλεκτρισμό καλύτερα . Τα πηνία διαθέτουν επίσης υψηλής ποιότητας "ιατρικής ποιότητας" βαμβάκι, που προφανώς σημαίνει ότι οι σπείρες θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από ό, τι άλλα πηνία.  Η Freemax αναφέρει ότι οι σπείρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 80 000 εισπνοές και μπορούν να ξαναγεμίσουν 60-80 φορές, πράγμα που ακούγεται απολύτως εξωπραγματικο! 

Το  μεγάλο drip tip  έχει καλή μόνωση που το κρατά σχετικά δροσερό στις υψηλότερες τιμές ισχύος και κάθεται πολύ καλά στην κορυφή της δεξαμενής . 



Χαρακτηριστικά :
Διαστάσεις: διάμετρος x μήκος 22 χιλιοστά 74,8 χιλιοστά


5ml χωρητικότητα υγρού
0,25 ohm αντίσταση, επίσης διαθέσιμες και 0,5 αντιστάσεις
Εργασία τάση 3-6 βολτ
Εργασία ισχύς 20-100 βατ
Μεγάλο drip tip εσωτερικής διαμέτρου (510 με σπείρωμα)
Στερεά δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα 304
Βοριοπυριτικό τμήμα γυάλινης δεξαμενής - -thermally ανθεκτικό γυαλί
Διπλά κάθετα πηνία
Ιατρικού βαθμού βαμβάκι που χρησιμοποιείται ως φιτίλι
Ενα μειων του ειναι οτι δεν έχετε την επιλογή της επισκευασιμης κεφαλής.

Τιμή  $27.99          από εδώ 


Βίντεο 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου