Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Atermon μηχανικό mod . Κατασκευαζεται στην Ελλαδα απο την Atmistique

Δεν είναι καινούργιο αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από αυτό το blog μιας και όσοι το έχουν αποκτήσει είναι ενθουσιαζμενοι μαζί του .
Eίναι ένα mod κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304L με διάμετρο 22μμ ή 23μμ .
Εσωτερικά και στη βάση του ΑΤΕΡΜΩΝ βρίσκεται ένας ατέρμονας κοχλίας που περιστρέφεται μέσα σε ένα χιτώνιο σχεδιασμένο με μεγάλη ακρίβεια και ένα ρουλεμάν κλειστού τύπου για την «αέρινη» ρύθμισή του, η οποία γίνεται από έναν εξωτερικό κρίκο.
Επάνω, ο κεντρικός διαιρούμενος και μετακινούμενος πόλος, είναι κατασκευασμένος από καθαρό χαλκό για μέγιστη αγωγιμότητα και έχει «βαφτιστεί» με κατάλληλα υλικά για την αποφυγή των γνωστών μαύρων λεκέδων στα σημεία επαφής, ώστε να μην απαιτείται συνεχής καθαρισμός. Ειδικότερα, το άνω μέρος του πόλου είναι επιροδιωμένο (υλικό τέσσερις φορές σκληρότερο από το χρυσό με σχετικά καλή αγωγιμότητα) για μεγαλύτερη αντοχή στις τριβές που προκαλούνται από το βίδωμα των ατμοποιητών, ενώ το κάτω μέρος του πόλου έχει επιχρυσωθεί για μέγιστη αγωγιμότητα. Τέλος, είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να μετακινείται εύκολα προκειμένου να μας δίνει νέα «καθαρά» σημεία επαφής, μέχρι τον επόμενο καθαρισμό του.
Ο μετακινούμενος κεντρικός πόλος σε συνδυασμό με την κάθετη κίνηση του ατέρμονα
κοχλία καταφέρνει να «κλείσει» κύκλωμα σε σχεδόν οποιοδήποτε πιθανό συνδυασμό μπαταρίας/ατμοποιητή, μην απαιτώντας από εσάς καμία βαρετή μικρορύθμιση.
Το κουμπί του, οριζόντιας φιλοσοφίας, είναι και αυτό κατασκευασμένο από καθαρό και επιχρυσωμένο χαλκό. Βρίσκεται στο πάνω μέρος και έχει φτιαχτεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να διαθέτει μεγάλη αντοχή και να αποσυναρμολογείται εύκολα.
Τέλος το επάνω υποσύστημα φροντίζει να δώσει κάθετα τον αέρα στον ατμοποιητή σας και αποτελείται από ένα ρυθμιστή αέρα και ένα collector tank ικανό να φιλοξενήσει προσωρινά ~0,5mlυγρού.
Στη βασική του έκδοση προσφέρεται με σωλήνα 18650, μία ασφάλεια Vape2Safe και μία πρακτική θήκη μεταφοράς.
Ύψος 100,4μμ 
 Βάρος 110 γραμμάρια στα 22μμ και 135 γραμμάρια στα 23μμ

Απώλειες ~0.12V 

Τιμή €136.00  από εδώ 


Βίντεο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου