Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Φημες οτι θα υπάρξει στην Κίνα Απαγόρευση πωλήσεων, διανομής και κατασκευής ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Αν δεν το έχετε ακούσει ακόμη, άρθρα, όπως αυτό από τοThe Standard in Hong Kong , που τώρα κυκλοφορεί δείχνει ότι η πλήρης απαγόρευση των ηλ. τσιγάρων στην Κίνα είναι επικείμενη. Το άρθρο λέει : « Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αντόνιο Kwong Cho-shing πρότεινε ότι το ηλ. τσιγάρο πρέπει να απαγορευθεί πλήρως, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης, της διαφήμισης, της προώθησης της χορηγίας, τη διανομή, την εισαγωγή και την κατασκευή.» Ατμιστες σε όλο τον κόσμο, σκέφτονται για το πώς αυτό θα επηρεάσει την αγορά, και τη δική τους ζωή.
Λέει όμως επίσης ότι πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της ηπειρωτικής Κίνας.  Το Χονγκ Κονγκ  είναι ευαίσθητο για τα προϊόντα του ηλ. τσιγάρου και  στην νικοτίνη, τόσο στο παρελθόν, όσο και τώρα. 
Εν τω μεταξύ, στο Shenzhen (στην ηπειρωτική Κίνα) που είναι η κύρια πόλη για την παραγωγή προϊόντων ηλ. τσιγάρου, υπάρχει μια επερχόμενη έκθεση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο  αυτό το μήνα ( 9 - 11 Απριλιου), η οποία είναι η 1η έκθεση ηλ. τσιγαρου στο Shenzhen. 
Επισης η Διεθνής Βιομηχανία Ηλεκτρονικό τσιγάρο Expo θα πραγματοποιηθεί στις Απρ 15 - 17 στο Shenzhen Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η κυβέρνηση έχει επίγνωση της σημασίας αυτής της βιομηχανίας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για την απαγόρευση του ηλ. τσιγάρου στην ηπειρωτική Κίνα. 

Περισσότερα εδώ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου