Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Tugboat RDA Ένας από τους καλύτερους RDA για την χρονιά που μας πέρασε

Ο Tugboat είναι ένας υψηλής ποιότητας RDA από την Flawless Vapor. Ο Tugboat RDA είναι σήμερα στη δεύτερη εκδοσή του και έχει μερικές θαυμάσιες βελτιώσεις σε σχέση με την πρώτη εκδοχή.
 Ο Tugboat είναι μια σοβαρή κατασκευή. Όσον αφορά την παραγωγή ατμού και γεύση - δεν τίθεται θέμα. Ο σχεδιασμός είναι πολύ παραδοσιακός, αλλά όλα είναι τέλεια.
Ο Tugboat έρχεται σε 4 μέρη - το κατάστρωμα, μανίκι, καπάκι και το επιστόμιο. 
Τα κατεργασμένα τεμάχια είναι υπέροχα και όλα ταιριάζουν μεταξύ τους σφιχτά.
 Είναι μια κορυφαία ποιότητα RDA .Ο Tugboat έρχεται σε 3 επιλογές φινίρισμα - ματ, βουρτσισμένο ή γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι.
Το επιστόμιο είναι πραγματικά ωραίο καθώς και - με μόνωση και παραμένει δροσερό . 
Η οπή είναι αρκετά μεγάλη ώστε να στάζεις μέσα  το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. 
Ο Tugboat RDA διαθέτει 3  πόλους. Τίποτα φανταχτερό εδώ, εκτός από το κεντρικό πόλο που είναι κατασκευασμένος από χαλκό, που εκτείνεται μέχρι τη σύνδεση 510. Διαθέτει ένα σκληρό "χτύπημα " . Οι πόλοι διαθέτουν μεγάλες τρύπες για vapers που προτιμούν χαμηλότερη αντίσταση Kanthal. Μπορείτε εύκολα να κάνετε quad αντιστάσεις,αυτό είναι σίγουρο.
Επίσης ωραία είναι και η μικρότερη καμπάνα με κωνικό καπάκι. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μυστικό για την εξαιρετική παραγωγή ατμού. Ο Tugboat RDA διαθέτει επίσης μια βαθύτερη βάση για υποδοχή υγρού από την αρχική έκδοση και τώρα έχει τον έλεγχο της ροής του αέρα. Ο έλεγχος της ροής του αέρα ρυθμίζεται αρκετά υψηλά ώστε να εξακολουθεί να είναι δίπλα στην αντίσταση, και αρκετά ψηλά για να μην έχει διαρροές  το οποίο ήταν ένα  πρόβλημα που είδαμε στην πρώτη έκδοση.

Τιμή $74.99  από εδώ 
Και φυσικά ο κλώνος από την Fasttech με τιμή $9.65

Βίντεο





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου