Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

FORBES:E-CIGS: Ένας Ναυαγοσώστης της υγείας που οι φασίστες θέλουν να σκοτώσουν



ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ για την τεχνολογία να έρθει για να βοηθήσει στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων ή να διωξει μακριά αρτηριοσκληρωτικους, αντιπαραγωγικους κανόνες και περιορισμούς των κυβερνήσεων. Σκεφτείτε Δεκαετίες πριν, πως η εφεύρεση των αμοιβαίων κεφαλαίων χρηματαγοράς απείλησε και υπαγόρευσε την κατάθλιψη της εποχής και που ανάγκασε άτομα να λάβουν χαμηλότερο από το επιτόκιο της αγοράς για τις καταθέσεις τους.
Μια σημαντική ανακάλυψη που έγινε και που στην πραγματικοτητα δεν της δείχνουμε κανένα σεβασμό , και υπάρχει και έντονη εχθρότητα από κάποιους ανθρώπους είναι η εφεύρεση των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Αυτές οι μπαταρίες με ατμοποιητες νικοτίνης είναι συσκευές που δίνουν την αίσθηση στους χρήστες τους ότι καπνίζουν. Η ομορφιά εδώ είναι ότι δεν υπάρχει καπνός . Κανένας καπνός δεν πηγαίνει στους πνεύμονες κανενός.
Τα ηλ. τσιγάρα ήταν και είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους που θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα και που διαπιστωμένα δεν μπορούσαν να το κάνουν σε μόνιμη βάση. Αυτές οι συσκευές είναι πιο αποτελεσματικες από ό, τι τα αυτοκόλλητα, τσίχλες ή απο οποιοδήποτε από τα πράγματα που οι καπνιστές θέλουν να χρησιμοποιησουν για να σταματήσουν το κάπνισμα.
Ωστόσο, πάρα πολλοί υπάλληλοι της Δημόσιας Υγείας και πολιτικοί του Κράτους "νταντά " προσπαθούν να τρομάξουν, να περιορίσουν ή να απαγορεύσουν τα e-τσιγάρα με τον ίδιο τρόπο που που προσπαθούν για τα τσιγάρα. Μερικοί από αυτούς ενοχλούνται επειδή οι χρήστες μοιάζουν σαν να καπνίζουν και, ακόμη χειρότερα, να το απολαμβάνουν. Για αυτούς οι καπνιστές πρέπει να υποφέρουν γιατί αμαρτανουν. Και για να παραιτηθείς από αυτήν την αμαρτία πρέπει να είναι επώδυνο !
Χωρίς ίχνος αξιόπιστα στοιχεία, η διατριβες αυτοι ισχυρίζονται ότι το Ηλ. τσιγαρο είναι μια πύλη προς το κάπνισμα. Ο πραγματικός κόσμος δείχνει το αντίθετο: Από την εφεύρεση του e-τσιγάρα πριν από λίγα χρόνια, το εφηβικό κάπνισμα στις ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά το ήμισυ! Η εφηβική χρήση του Ηλ. τσιγάρου έχει κρατήσει μακριά τους ανθρώπους από το να εθιστουν σε μια πραγματικά θανατηφόρα συνήθεια.
Αντί να γιορτάζουμε αυτή τη φανταστική σειρά των γεγονότων, είναι οι δημόσιοι λειτουργοί που μιλούν για κρίση, λόγω της αυξανόμενης χρήσης του e-CIGS από τους εφήβους. Ο Tim Worstall, είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο Forbes.com, με χαιρέκακα αποσπάσματα από ένα κουτορνίθι σαν αυτό παρακάτω .
"Παρά τις θετικές εξελίξεις του τρέχοντος έτους [λιγότερο εφηβικό κάπνισμα], ανησυχούμε για τα επίπεδα της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου μεταξύ των έφηβων», δήλωσε ο Lloyd Δ Johnson, Ph.D., κύριος ερευνητής, Ινστιτούτο για την Κοινωνική Έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan. «Θα ήταν τραγικό αν το προϊόν αυτό καταργήσει τη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα όσον αφορά τη μείωση του καπνίσματος από τους εφήβους."


Πηγή εδω












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου