Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

The Aspire ESP 30W Box Mod


Πρόκειται για ένα 30 Watt κουτί mod, σαφώς λιγότερο ισχυρό από ό, τι ορισμένα από τα άλλα μικρά κουτιά mods στην αγορά.  Όπως οι συσκευές DNA40. Τούτου λεχθέντος, τα 30W είναι περισσότερο από αρκετή ενέργεια για να παράγουν  μεγάλα σύννεφα και να  παίζουν υπό-ohm αντιστάσεις. Αν αυτό είναι το ερώτημά σας.

Αισθητικά, είναι μάλλον απλό με την πρόσφατη τάση της Aspire
για όμορφο στυλ από ανθρακονήματα, διασφαλίζοντας ότι το πλαίσιο του mod έχει μια κομψή εμφάνιση. Η οθόνη έχει ένα αξιοπρεπές μέγεθος και ταιριάζει καλά με το κουτί, με το κουμπί πυροδότησης να βρίσκεται στo πλάι του .
Όπως αναφέρθηκε, έχει μια οθόνη, αν και μάλλον μικρή. Αλλά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σίγουρα θα είναι ο ρυθμιζόμενος επιλογέας που βρίσκεται στην κορυφή του mod. Μέχρι να το δούμε από κοντά, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πόσο καλά θα λειτουργήσει αυτό. Με δεδομένο, όμως ότι οι συσκευές της  Aspire   είναι πολύ υψηλής ποιότητας  λογικά μπορούμε να περιμένουμε αυτό το χαρακτηριστικό να λειτουργήσει πολύ καλά.



Προδιαγραφές:
Μπαταρία 1900mAh LiPo
5-30W Ρυθμιζόμενη
Ρυθμιζόμενο 510 πόλο
Θα μπορεί να παίξει  αντιστάσεις από 0.30 Ω
περιστροφικό κουμπί
 φόρτιση USB


Τελικές Σκέψεις:
Γνωρίζοντας  την Aspire. Περιμένουμε τη συνοχή και την ευκολία χρήσης, διατηρώντας παράλληλα τις επιδόσεις που αναμένονται από μια ισχυρή συσκευή.  Αναμένουμε τις ακριβείς διαστάσεις για να δούμε πώς να το  συγκρίνουμε από άποψη μεγέθους 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου