Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Joyetech eGo ONE (New)

Το Joyetech eGo one είναι μικρό, αλλά πολύ ισχυρό και μεγέθους παλάμης, και δινει ατμό και γεύση που θα περίμενε κανείς μόνο από ένα mod ή VV συσκευή. Έρχεται με μια μπαταρία 1100mAh, δεξαμενή υγρού 1,8 ml e και υπό Ohm αντιστάσεις. Θα έλεγα ότι αυτό είναι πραγματικά μια συσκευή για τον καθένα.
Το κιτ έρχεται με 2 αντιστάσεις: Μια στο 1.0ohms και μια 0.5ohms.
1.0ohms - Αυτή η κεφαλή ατμοποιητή
 έχει διαμετρο 1,8 χιλιοστά  που δίνει μια πιο σφιχτή τζούρα, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπαράγουν την αίσθηση του καπνίσματος, με το χτύπημα στο πίσω μέρος του λαιμού σας καθώς εισπνέετε στο στόμα σας και στη συνέχεια τους πνεύμονές σας.

0.5ohms - Αυτή η κεφαλή ατμοποιητή έχει διάμετρο 3,5 χιλιοστά , ο οποίος θα δώσει μια πολύ αεράτη τζουρα, απευθύνεται σε όσους εισπνέουν απευθείας στους πνεύμονές τους ή κυνηγούς σύννεφου, όπως επίσης είναι γνωστό.
Οι χρήστες θα βρουν τη δική τους προτίμηση κεφαλής ατμοποιητή και αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Το eGo one έρχεται με ένα κλικ 5 on / off λειτουργία και ασφάλεια διακοπής , που σημαίνει ότι αν το κουμπί λειτουργίας πατηθεί για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα, θα διακόπτεται αυτόματα. Το κουμπί λειτουργίας υποδεικνύει επίσης την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που αναβοσβήνει συχνότητα των LED.
Το Joyetech eGo one φορτίζεται μέσω καλωδίου USB και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιειτε κατά τη διάρκεια της φόρτισης.
Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από βραχυκύκλωμα, και την προστασία χαμηλής τάσης, η οποία κόβει τη συσκευή όταν έχει φτάσει εξόδου 3.3V και το LED θα αναβοσβήνει για να δηλώσει οτι χρειάζεται φόρτιση.


Λειτουργία προβολής μπαταρίας:

Κατάσταση ποσότητα φωτός της  μπαταρίας

60% - 100% παραμείνει αναμμένη
30% - 59% αναβοσβήνει αργά
10% - 29% Μέτρια αναβοσβήνει
0-9% Αναβοσβήνει σε συχνότητα
Η φωτεινή ένδειξη μπαταρίας αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα κατά τη φόρτιση ή τη σύνδεση με USB, και σβήνει σε 5 δευτερόλεπτα όταν είναι πλήρως φορτισμένη

Μήκος - 10,5 εκατοστά
Πλάτος - 1,9 εκατοστά

Επίσης έρχεται και σε  Joyetech eGo ONE XL Battery - 2200mAh 

Το μικρό eGo ONE Kit  διατίθεται , στην ελληνική αγορά από την eCig Hellas στην τιμή των 59.99 € . Η τιμή του μεγάλου (XL) eGo ONE Kit με την μπαταρία των 2200mAh και τον ατμοποιητή με τη χωρητικότητα των 2.5 ml έχει καθοριστεί στην τιμή των 64.99 €. Τέλος, η τιμή πεντάδας των ανταλλακτικών κεφαλών Joyetech eGo One CL έχει καθοριστεί σε 17.50 €.

Οι παραπάνω τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές πώλησης που έχουν καθοριστεί για την ευρωπαϊκή αγορά από την Joyetech.


Βίντεο





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου