Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Sigelei 20w VW Mod

 Το απίστευτα δυνατό mod της Sigelei 
 Είναι βασισμένο στο γνωστό τσιπ SX200.
Μπορεί να ρυθμιστεί από 7 watt μέχρι και 20 με διαβάθμιση 0.1watt. Δεν μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια!

Λειτουργεί κανονικά με αντιστάσεις από 0.6Ω (!) εώς και 5.0Ω και είναι συμβατό με όλους μα όλους τους ατμοποιητές αφού ο 510/eGo κονέκτοράς του είναι με ελατήριο. Αυτό σημαίνει τέλεια εφαρμογή με οποιονδήποτε ατμοποιητή χωρίς καμία ρύθμιση από εσάς.
Είναι φυσικά κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με πολύ λιτό και όμορφο σχεδιασμό και φέρει μια ευανάγνωστη OLED οθόνη που μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τα watt, την κατάσταση της μπαταρίας αλλά και του ατμοποιητή!

Οι ρυθμίσεις γίνονται με χρήση του ενσωματωμένου γυροσκοπίου! Πατώντας 5 φορές το κουμπί ενεργοποίησης, το μοντ μπαίνει στο μενού λειτουργιών όπου και συναντάμε τις διάφορες ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν.
Για να αλλάξετε κάποια ρύθμιση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γύρετε ελάχιστα την συσκευή προς τη μία πλευρά.

Έχει ενσωματωμένες όλες τις απαραίτητες ασφάλειες όπως πλήρη απενεργοποίηση για ασφαλή μεταφορά, προστασία από ανάποδη τοποθέτηση μπαταρίας, αυτόματος τερματισμός λειτουργίας όταν η μπαταρία φτάσει στα 3.2Volt υπό φορτίο, προστασία από βραχυκύκλωμα αλλά και διακοπή ρεύματος μετά από 10 δευτερόλεπτα συνεχόμενης λειτουργίας.

Τέλος μία φανταστική λειτουργία που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο mod είναι ότι η οθόνη δείχνει το πραγματικό ρεύμα που βγαίνει από την συσκευή καθώς και πραγματική μέτρηση της μπαταρίας υπό φορτίο όταν είναι ενεργοποιημένο! Σε αντίθεση με ότι ξέρουμε σήμερα που "νομίζουμε" ότι ατμίζουμε στα 10watt πχ, το Sigelei 20W θα μας πει πόσο πραγματικά ατμίζουμε. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε επίσης να κρίνουμε εάν μία μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση. Πώς?

Εάν όταν είναι πλήρως φορτισμένη (4.2Volt) την ενεργοποιήσουμε και κατέβει υπερβολικά υπό φορτίο πχ. 3.5Volt τότε η μπαταρία είτε δεν είναι καλή εξαρχής είτε χρειάζεται αντικατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου