Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το Cloupor Mini μπορεί να έχει σοβαρά Θέματα Ασφάλειας κατά την φόρτιση

Οι εκθέσεις για θέματα ασφάλειας σχετικά με το νέο Cloupor Mini έρχονται από όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Οι χρήστες του Cloupor Mini έχουν αναφέρει εκρηξη και κάψιμο γύρω από το περίβλημα της μπαταρίας κατά τη φόρτιση της συσκευής χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή ή το φορτιστή αυτοκινήτου. Συμβουλές της Cloupor
 "Σχετικά με το πρόβλημα φόρτισης  παρακαλούμε χρησιμοποιήστε σταθερή πηγή   φόρτισης για τη φόρτιση του Cloupor mini ή να φορτίσετε την μπαταρία 18650 ανεξάρτητα.
Να ξέρετε οτι το ρεύμα εξόδου του υπολογιστή και φορτιστή αυτοκινήτου δεν είναι σταθερό, οπότε δεν συνιστάται στους χρήστες να συνδέουν το cloupor μίνι σε συσκευές  υπολογιστές / φορητούς υπολογιστές ή φορτιστές αυτοκινήτου. Σας ευχαριστώ. "
Αυτή η συμβουλή μπορεί να ήρθε λίγο αργά  κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που κάποιοι χρήστες έχουν αναρτήσει σε διάφορες ομάδες στο Διαδίκτυο, οι οποίες είναι όλες από διαφορετικούς χρήστες για το Cloupor Mini.
Έτσι, σύμφωνα με την Cloupor, θα πρέπει να φορτίζουν μόνο μέσω ενός βύσματος πρίζας το οποίο δεν είχε προβλεφθεί στο κουτί, ή να αφαιρέσετε την μπαταρία και να την  φορτίστε χωριστά. .
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μέχρι στιγμής .
Η Cloupor απάντησε σε άλλον ενδιαφερόμενο e-mail με αυτό το σχόλιο:
"Hi XXXXX, Thank you for your kind email. Yes, we are in deep research this problem now. About high technology device,becase the produce and shipping on the way,a few device not very stable, maybe that’s normal. But we will try our best to solver this problem. Thank you very much for your support.”
Έτσι,η Cloupor παραδέχθηκε ότι ορισμένες συσκευές ενδέχεται να μην είναι σταθερές.
Αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για όλα αυτά, τότε να έρθετε σε επαφή με τον πωλητή, ο οποίος σας παρείχε το Cloupor Mini σας.
Εγώ προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής άλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα έχω στο μέλλον.
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου