Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Υγρά Five Pawns



GRANDMASTER
Ομαλό κρεμώδες φυστικοβούτυρο, με κρέμα μπανάνα και ισορροπημένη βελούδινη καραμέλα. Με ένα μέσο χτύπημα στον λαιμό.

ABSOLUTE PIN
Έντονη πολυπλοκότητα της ιρλανδικής κρέμας, κανέλα μπαχαρικών, και καραμέλας με λεπτές αποχρώσεις αψέντι. Ζωηρό με ένα μέσο και μεστό χτύπημα στον λαιμό.

BOWDEN’S MATE
Τραγανή μέντα με λεπτές αποχρώσεις σοκολάτας και ένα γαλλικό φινίρισμα βανίλιας. Λεπτό , μαλακό με ένα δροσιστικό τσούξιμο και μέσο χτύπημα στο λαιμό.

GAMBIT
Γλυκό και ώριμο ώριμο μήλο με αλμυρά κρούστα πίτας και καραμέλας. Επιστέγασμα της οποίας υπήρξε με τη γαλλική βανίλια παγωτό χωρίς ζάχαρη και σαντιγί. Γλυκό και αλμυρό με ένα μέσο χτύπημα.στον λαιμό.

Castle Long
Είναι ένας συνδυασμός του σκοτεινού, εκλεπτυσμένου Kentucky Bourbon, τονισμένο με ψημένη καρύδα, αμύγδαλο, βανίλια Μαδαγασκάρης ,φασόλια, και δένεται με καραμελωμένη καστανή ζάχαρη.

Lucena
Καρυκευμένο ρούμι που αναμιγνύεται με ένα ζουμερό λευκό ροδάκινο. Αυτή η γευστική αρμονία μιμείται ένα ροδάκινο με μια πικάντικη γεύση από ρούμι, και γαρνίρεται με ένα φρεσκοκομμένο φουντούκι.

Perpetual Check
Τάρτα από μαύρη σταφίδα λικέρ , ξύσμα λεμονιού, το γλυκό σύκο, το κριθάρι, και την κανέλα έρχονται μαζί για ένα μεθυστικό  γλυκό μείγμα 

Sixty-Four
Γκρέιπφρουτ λικέρ, αυτό το ελαφρύ και δροσιστικό μείγμα θυμίζει ένα παγωμένο υβριδικό mojito. Συνδυασμός από αγγούρι, ξύσμα λεμονιού μέντα, και μόνο έναν υπαινιγμό  άνηθο.

QUEENSIDE
Πορτοκαλί αίμα  με κρεμώδη γαλλική βανίλια για μια απαλή και εξαίσια ισορροπία.

Black Flag Fallen Reserve
Ντεκαφεϊνέ διπλός εσπρέσο εμποτισμένος με μαύρη κρέμα τρούφας.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου