Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Είναι μακράν ένα από τα Καλύτερα Βίντεο για τον νόμο του Ωμ που έχω δει ποτέ στο YouTube για το Ηλεκτρονικό τσιγάρο .


Αυτό θα είναι ένα πολύ χρήσιμο σημείο αναφοράς για νέους ατμιστες , νέους στο χώρο του sub ohm αλλά και όλους όσους ασχολούνται με το ατμισμα γενικά .
Τα περίπου 8 λεπτά που διαρκεί αυτό το βίντεο μπορεί να σας βοηθήσουν να λύσετε όποιες απορίες εχετε και να σας γλυτώσουν από πολλούς μπελάδες . 



ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ EDIT: Αναφέρθηκα στη μοβ μπαταρία Efest οτι έχει χωρητικότητα 35Α. Αυτό δεν είναι σωστό. Έχει ικανότητα για συνεχές ρεύμα περίπου 20Α και ένα ρεύμα παλμού 35Α. Αυτή δεν είναι μια μπαταρία 35Α. Αυτό ήταν λάθος μου στην παραγωγή αυτού του βίντεο.

Για όσους χρησιμοποιουν μηχανικά mod αυτό θα πρέπει να είναι ευαγγέλιο άλλα και οσοι χρησιμοποιουν ηλεκτρονικά θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στο τι μπαταρίες χρησιμοποιουν . Η προστασία των ηλεκτρονικών λειτουργεί κάτω απο κανονικές συνθήκες , με πολύ καλές και διατηρημένες μπαταρίες . Δεν πρέπει να νιώθεται σιγουριά οτι τα ηλεκτρονικά mod θα σας προστατέψουν απο υπερβολές και κακά συντηρημένες μπαταρίες .
Ακόμη δεν υπάρχει mod που να τσεκάρει την μπαταρία και να υπολογίσει εαν είναι κατάλληλη σύμφωνα με την αντίσταση του ατμοποιητη που χρησιμοποιητε κάθε φορά.
Και ακομη πιο σίγουρο ειναι οτι δεν υπάρχει μπαταρια στο εμπόριο που να δινει 70Α γιατί τόσο περίπου χρειάζεται με μια αντίσταση 0,06 ωμ . Και δεν μιλάμε για πιο χαμηλές αντιστάσεις .
Για αυτο λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ .


2 σχόλια:

  1. Μάλλον 0,06 Ωμ θέλεις να πεις. Μια αντίσταση στα 0,6 ΩΜ και με φουλ μπαταρία στα 4,2 βολτ τραβάει 7 (κι όχι 70) αμπέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο . Δικο μου το λαθος . Βιάζομαι πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή