Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ SEB. Ενας γνωστός και παγκοσμίως σεβαστός Ελληνας Modder .

Στο εξωτερικό λένε οτι  στην Ελλάδα υπάρχει ο κρυμμένος θησαυρός των modder που ονομαζεται SEB. Είναι γνωστός (και παγκοσμίως σεβαστός) για την δεξιοτεχνία του .
Είναι αυτος ο ένας που πρεπει να πατε αν χρειάζεστε ένα μικρό, ισχυρό, καλοφτιαγμένο και ηλεκτρονικο mod κουτί . Μερικά από τα mods του, μπορεί να τα βρείτε σε επιλεγμένα  ατμιστικα καταστήματα  αλλά, ως επί το πλείστον, εργάζεται με παραγγελίες

Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Τον παρακολουθώ όμως μέσα από το forum που έχει ένα πολύ μεγάλο νήμα και παρουσιάζει τις κατασκευές του εδώ και 5 χρόνια .
Σίγουρα είναι από τους πρώτους στον κόσμο εάν όχι ο πρώτος που ασχολήθηκε με τα box mod .
Όταν οι άλλοι έβαζαν τα τσιπάκια σε σωλήνες αυτός τα έβαζε σε κάθε είδους κουτάκια . Ακόμα και σε μεταλλικό κοντάρι από σκούπα. 
Όπως λέει και ο ίδιος στο site του όλα ξεκίνησαν επειδή προβληματιζοταν με τις τότε υπάρχουσες συσκευές για   θέματα που αφορούσαν κυρίως την αυτονομία, την αντοχή, τη δύναμη αλλά και το μέγεθος.


Την απόφαση να γράψω αυτό το post για τον SEB είναι πρώτα από όλα σαν ένδειξη σεβασμού προς αυτόν και μετά γιατί γράφουμε και παρουσιαζουμε μεγάλες και μικρές εταιρίες και κυρίως ξένες. Για τον Kato, Sato ,Pato και δεν μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους που βοηθούν πολύ κόσμο να συνεχίσει το ατμισμα ,και πάνω από όλα υλοποιούν όσα σχέδια μας, είναι εφικτό να υλοποιηθούν .

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν τρέξει στον Μάστορα όπως τον αποκαλούν για να τους φτιάξει οτι έχουν συλλάβει με την φαντασία τους και ολοι τους είναι σίγουροι οτι αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ο Μαστορας θα το κάνει πραγματικοτητα .
Οι παλιοι στον χώρο τον γνωρίζουν σίγουρα. Ας  μαθουν και οι καινουργιοι  οτι εαν κατι παθει η συσκευη τους η θελουν καποια μετατροπη η θελουν να ρωτησουν κατι ,στην Ελλαδα υπαρχουν  λυσεις και μια απο τις καλλιτερες σιγουρα λεγεται SEB .

Από τα τελευταία του 

Cloupor  διαφορετικό από τα άλλα με τα dna 25 και 40 .και ρυθμιζομενος με ελατηριο κονεκτορας.














Το σκεπτικό  ήταν να βγει όσο μικρότερη κατασκευή γίνεται για να θυμίζει οπτικά πραγματική πίπα.
Έγινε υδροβαφη στο ξύλο λόγω έλλειψης υλών που θα  μας επέτρεπαν τις δώσουμε ένα πιο φυσικό look
Μέτα θελήσαμε να έχει όλες τις ευκολίες και ταυτόχρονα την παραπάνω δύναμη σε σχέση με μια μηχανική.

Ετσι τοποθετήθηκε το kick το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και με έναν αποστάτη η πιπα να δουλεύει και σαν μηχανική.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου