Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το Αλκοόλ στα υγρά του Ηλ. τσιγάρου.

Η συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία των υγρών του ηλ. τσιγάρου είναι ένα ευχάριστο γεγονός ! Έχουμε τόσες πολλές διαφορετικές γεύσεις, μείγματα, δύναμη και είναι για τους περισσότερους από εμάς σαν να είμαστε σε ένα ψιλικατζίδικο που προσπαθούμε να αποφασίσουμε τι μας αρέσει και θέλουμε! Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν, χωρίς να είναι δικό τους το φταίξιμο είναι ότι ίσως αυτό το υγρό έχει μέσα αλκοόλ! Ή ίσως στα αρώματα να υπάρχει αλκοόλ !
Υπάρχουν όμως άνθρωποι που η προσωπική επιλογή του τρόπου ζωής τους είναι, να μην πίνουν, και δε θέλουν με τίποτα το αλκοόλ . Τώρα για πολλούς ανθρώπους δεν νομίζω ότι το αλκοόλ είναι ένα πρόβλημα και να μην είναι αυτό μεγάλη υπόθεση .Υπάρχει όμως ένας αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων στον ατμιστικο κόσμο που στην πραγματικότητα δεν πίνουν αλκοόλ , ίσως για μια απεξάρτηση από το αλκοόλ ή ίσως για ένα θρησκευτικό λόγο; Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν καταναλώνουν αλκοόλ είναι σεβαστοί. 
Έτσι λοιπόν πιστεύω οτι δεν θα κόστιζε η θα αφαιρούσε τίποτα από την εικόνα της όποιας εταιρίας να αναγράφει στην συσκευασία εαν υπάρχει αλκοόλ η όχι .
Αντίθετα θα βελτίωνε την εικόνα της στην ατμιστικη κοινότητα

2 σχόλια:

  1. Γιατί το "secret incedient" ποσο νόμιμο είναι ?
    Γενικά πιστευω πως η απουσία ολων των συστατικών. Είναι πάτημα για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν ελεγκτικους μηχανισμούς δει κρατος, χημείο , εφορία... Κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Ας κάνουν όμως μια αρχή . Είναι και πολλοί ατμιστες που εκτός το αλκοόλ έχουν και αλλεργίες σε κάποια συστατικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή