Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Οι άνθρωποι έχουν περισσότερη φαντασία και αποφασιστικότητα από τις ρυθμιστικές αρχές . Το στοίχημα είναι εαν αυτό θα λειτουργήσει μόνο προς την μεριά του γενικού καλού.

Πριν λίγο καιρό ένας Βρετανός συνήγορος κατά του καπνίσματος ο Clive Bates, υποστηρικτής του νόμου για την πρόσβαση στο ηλ-τσιγάρο, δημοσίευσε στο blog του για το πώς ο ίδιος με επιτυχία έχει παραγγείλει από την Κίνα ένα φθηνό και συσκευασμένο επαγγελματικά μπουκάλι με 99 τοις εκατό καθαρής νικοτίνης, παρακάμπτοντας το περιορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα υγρά.Οι άνθρωποι έχουν περισσότερη φαντασία και αποφασιστικότητα από τις ρυθμιστικές αρχές .
Νομίζω ότι όταν τεθούν σε λειτουργία οι νέοι κανονισμοί, θα ξεκινήσει ουσιαστικά μια κούρσα εξοπλισμών και εφευρετικότητας, όπου οι καταναλωτές και οι Κινέζοι προμηθευτές θα κερδίζουν ουσιαστικά πάντα.



Στο E-Cigarette Forum  όταν ρωτήθηκαν 10.000 χρήστες του το 2014  βγήκε οτι  79 τοις εκατό θα γυρίσει στη μαύρη αγορά σε απάντηση  των απαγορεύσεων των προϊόντων.

Ο συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Oliver Kershaw είπε οτι "Αν ψάξεις πέντε λεπτά στο διαδίκτυο θα βρεις 
 καθαρή νικοτίνη, απο την οποία μπορείτε να κάνετε τεράστιο όγκο ατμιστικου υγρού από αυτό».

"Οι άνθρωποι  οπωσδήποτε θα  αγοράζουν αυτά τα πράγματα, και είναι τόσο φθηνά που δεν θα τους πείραζε να χάσουν μερικά φορτία στο τελωνείο», λέει. «Η μαύρη αγορά θα είναι απολύτως τεράστια . 
Θα υπάρξουν <<επιχειρηματιες>> που θα τα πωλούν οπουδήποτε  σε μπαρ,  παμπ, καφέ, στους δρόμους. "

 Υπάρχουν εταιρείες που αν τα πράγματα πάνε άσχημα σε τρία ή τέσσερα χρόνια από τώρα, θα  λειτουργούν στο dark net όπου θα πωλούν απευθείας στους καταναλωτές με  bitcoin. 

Η απαγόρευση δεν λειτούργησε  ποτέ καλά, όπως με το  αλκοόλ στην Αμερική την μαριχουάνα, κλπ . 

2 σχόλια:

  1. YoBit lets you to claim FREE COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as many as coins you want from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click on CLAIM as many times as 50 times per one captcha.

    The coins will stored in your account, and you can convert them to Bitcoins or USD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BitKong Test your courage and get bitcoins from the big angry kong.

    TIP: Claim bitcoins every 10 mins from the faucet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή