Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ολλανδια : απαγόρευση της διαφήμισης του ατμίσματος Αλλα εξακολουθεί να επιτρέπεται σε δημόσιους χώρους. Η δοκιμή υγρών στα καταστήματα θα κοστίζει 10 λεπτά.

Η Ολλανδία είναι ένα από τα πρώτα κράτη μέλη της ΕΕ που έχει εργαστεί για τη μεταφορά της TPD της ΕΕ από τον Νοέμβριο του 2014. Οι τελικοί κανόνες δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας την 18η Μαΐου.


Η διαφήμιση ατμιστικων προϊόντων απαγορεύεται με τον ίδιο τρόπο όπως και για τα προϊόντα καπνού . 
Επί του παρόντος, το ατμισμα επιτρέπεται σε δημόσιους χώρους, εκτός αν αναφέρεται το αντίθετο.

Ακόμη  η απαγόρευση ατμισματος είναι δύσκολα να έχει ισχύ σε ατμιστικα καταστήματα , οι λιανοπωλητές ωστόσο, δεν είναι εντελώς ελεύθεροι να παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους πελάτες τους.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν υγρά σε καταστήματα αλλά θα χρεώνονται 10 σεντ, το εκτιμώμενο κόστος για το υγρό που καταναλώνεται.

Σημειώστε επίσης ότι ένα κατάστημα, θα πρέπει να θεωρείται μόνο ως ατμιστικο κατάστημα (ειδικευμένο στα προϊόντα ατμισματος) εάν κατάλογός του περιέχει τουλάχιστον 90 διαφορετικα προιοντα και η επιφάνειά του είναι τουλάχιστον 10 m2. Αλλά αν το κατάστημα δημιουργήθηκε πριν από 20 Μάη, 2017 αυτός ο κανόνας δεν ισχύει. 


Θα μπορούν να γίνονται σε απευθείας σύνδεση εθνικές και διασυνοριακές πωλήσεις
Τα τέλη κοινοποίησης είναι € 44,85 ανά νέο προϊόν και ισχύει για ολα τα προϊόντα που αφορούν το ατμισμα ακόμη και τα drip tip . Παρ 'όλα αυτά, μια κοινοποίηση που κατατέθηκε πριν από τις 20 Νοεμβρίου, θα πρέπει να απαλλάσσεται από το τέλος αυτό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου