Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

WISMEC PRESA 40W 2600mAh Temp Protection MOD

Το Mod Presa από την Wismec, έρχεται με ένα ευχάριστο αισθητικά σχεδιασμό. Μπορεί να αποδώσει μέχρι 40W / 10V με 2600 mAh μπαταρία.

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός: Το κουμπί λειτουργίας είναι μεγάλου μεγέθους, ώστε να μπορείτε να το πιέσετε πιο εύκολα για την τζούρα. Ο σχεδιασμός του τόξου έχει γίνει σε τέλεια τακτοποίηση, για να ταιριάζει στην παλάμη σας. Οι χρήστες μπορούν να δουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τα δευτερόλεπτα ατμίσματος, το επίπεδο της τάσης, το επίπεδο της ισχύος και όλα αυτά από την οθόνη OLED με ψηφιακή απεικόνιση.

Διαθέτει δύο είδη λειτουργίας κλειδώματος:
Με το ξεχωριστό διακόπτη κλειδώματος (Μετακινήστε το διακόπτη κλειδώματος που βρίσκεται στο επάνω μέρος της μπαταρίας δεξιά / αριστερά για να κλειδώσετε το κεντρικό κουμπί λειτουργίας.
Με τα πάνω / κάτω πλήκτρα ρυθμίσεων (Πιέστε συνεχόμενα τα επάνω / κάτω πλήκτρα ρύθμισης ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα για να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε τις λειτουργίες ρυθμίσεων).
Υπάρχουν δύο τρόποι για να ρυθμίζουν οι χρήστες την κατάσταση λειτουργίας του.
Η λειτουργία μεταβαλλόμενης τάσης (VV) και η λειτουργία της μεταβαλλόμενης ισχύος (VW)
Με το γρήγορο πάτημα του κεντρικού πλήκτρου λειτουργίας 3 φορές, μπορεί ο χρήστης να επιλέξει την εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο τρόπων λειτουργίας εύκολα, ανάλογα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του.
Δυνατότητα προστασίας της θερμοκρασίας: Η έξοδος θα διακοπεί αυτόματα και στην οθόνη θα δείχνει την ένδειξη «Temp Protection» για 5 δευτερόλεπτα όταν η θερμοκρασία της συσκευής ανέβει πάνω από 70o C. Στην περίπτωση αυτή, η μπαταρία δεν θα υπερθερμανθεί, πράγμα το οποίο είναι πιο ασφαλές για τους χρήστες.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Μέγεθος: 81.9 x 34.9 x 24,4 χιλιοστά


Χρώμα: Μαύρο και Ασημί
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2600mAh
Ονομαστική Ισχύς εξόδου: 5W-40W
Ονομαστική τάση εξόδου: 2V-10V




Τιμη 49,90 €  απο εδω 




Βιντεο 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου