Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Cloupor T5 50W Mod. Πολύ Δυνατή πλακέτα με μια πολύ Ομορφη και μεγαλη Οθονη ,Αλλα μεχρι εκει.

Το Τ5 της Cloupor σε σχήμα σωλήνα χρησιμοποιεί ένα αναβαθμισμενο chip για τον έλεγχο του mod.
Φτάνει έως τα 50 watt, έχει όλες τις γνωστές προστασίες που τις παρουσιάζει σε μια μεγάλη για σωλήνα oled οθόνη. Η συγκεκριμένη οθόνη δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας σε ποσοστό και όχι γραμμικά , τα βολτ, τα βατ ,την αντίσταση του ατμοποιητη , δείχνει επίσης την θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο mod ,καθώς και μετρητή εισπνοών . Το μόνο δηλαδή που του λείπει είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας.

Στο κάτω μέρος υπάρχει και μια θύρα usb που όμως είναι μόνο για φόρτιση και όχι passthrough η οποία όμως μπορεί να γίνει μόνο με το usb καλώδιο που το συνοδεύει μιας και το βύσμα που μπαίνει στο mod είναι πιο μακρύ από τα κοινά.
Αν και το μέγεθος του παραπέμπει σε 26650 mod χρησιμοποιεί μια 18650 η οποία  κατά την γνώμη μου δεν είναι αρκετή για αυτούς που θέλουν την πλήρη ισχύ του mod και οτι για να αλλάξεις μπαταρία θα πρέπει να ξεβιδώσεις τις 3 βίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του mod.

 Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


Αντιστασεις απο 0,2 έως 3,5 ohm
Ισχυς  7W με 50w
Ρεύμα εξόδου 3.6V σε 9.3v
Μεγάλη οθόνη OLED 64 * 128 DPI
18650 μπαταρία
Είναι πολύ ασφαλής συσκευή, καθώς θα απενεργοποιείται αυτόματα όταν η θερμοκρασία ανέβει  πάνω από τη θερμοκρασία που επιτρέπετε  μέσω του συστήματος ελέγχου της θερμοκρασίας της CPU
Το ύψος είναι 11,11 εκατοστά και η διάμετρος 43 χιλιοστά 



Τιμή €85.14   από εδώ 



Βίντεο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου