Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ψέματα από το Joyetech EVIC VT. Για εσάς που θέλετε να αγοράσετε αυτό των 125 ευρώ (Ελληνικη Τιμη) box mod.



Τυχαία έπεσα πάνω στο παρακάτω βίντεο ψάχνοντας πληροφορίες για τις μπαταρίες Lipo.

Τα παρακάτω είναι προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο προϊόν η εταιρία. Είμαι όμως υποχρεωμένος να προσέχω για την ασφάλειά μου καθώς και ότι θέλω να αγοράζω οτι πληρώνω.
Τωρα τελευταία υπάρχουν μερικά κρούσματα και μάλιστα απο μεγάλες εταιρίες του χώρου
 όπου βγάζουν στο εμπόριο κάτι διαφορετικό από τα χαρακτηρηστικα που δίνουν. Βλεπε 
Aspire 18650 Battery ,τώρα το  EVIC VT που δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που δεν λεει οτι ειναι 4500 mha η μπαταρια .
Τι θα κερδισει με το που λεει οτι ειναι 5000?! Αυτο με βαζει σε υποψιες και εαν η συγκεκριμένη μπαταρία(ες) θα αντεξουν και τα 60 watt και εαν ναι για ποσο καιρο?!! και έχουμε και τις Sony vtc5 που κυκλοφορούν ενω δεν παράγονται απο πέρσι .

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ειναι κάτι που το βάζουμε στο στόμα μας το έχουμε επάνω μας και δεν είναι ενα αυτοκινητάκι μοντελισμού που το έχουμε σε λειτουργία απο απο απόσταση μερικών η πολλών μέτρων . Αυτου του είδους οι μπαταρίες διέπονται απο ορισμένους βασικούς κανόνες οι οποίοι φαίνεται οτι δεν ισχύουν για το ηλεκτρονικό τσιγάρο . Αυτο παει σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ reviewers που ενω μιλανε για προστασιες και προσοχη αυτα τα προσπερνανε αναλογα βεβαια και ποιος τους τα δινει για παρουσιαση

Οι περισσότεροι απο εσάς μπορεί να το προσπερασετε και να μην σας ενδιαφέρει αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η μπαταρία σε αυτό το mod σίγουρα δεν είναι αυτή η οποία αναγράφεται στα χαρακτηρηστικα του. Δεν είναι μια αλλά 3 μικρότερης χωρητικοτητας μπαταρίες συνδεδεμένες παράλληλα μεταξύ τους και το χειρότερο είναι οτι όπως φαίνεται δεν υπάρχει κατανεμητής(Ισορροπιστής) εάν χρησιμοποιώ την κατάλληλη λέξη (δεν είμαι ηλεκτρονικός, η αγγλική λέξη είναι Balancer).

Από οτι έχω διαβάσει ειδικά για τις lipo μπαταρίες μιας και εκεί οδηγούμαστε σιγά σιγά όταν τις συνδέουμε παράλληλα θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιησουμε και έναν <<κατανεμητή>> για να διασφαλισουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία τους .

Θα ήθελα να προλάβω και μερικούς που μπορεί να πουν οτι αυτό το προϊόν έρχεται στους καταναλωτές με μαζική παραγωγή προϊόντος, με μη αντικαταστάσιμες μπαταρίες και ως εκ τούτου, δεν πρέπει να φωνάζουμε για τη χημεία της μπαταρίας, όπως ακριβώς δεν κάνουμε με τα κινητά τηλέφωνα, iPods, φορητούς υπολογιστές κλπ,γιατί απλά στο ηλεκτρονικό τσιαγαρο και ειδικά στα mod με πολλά watt οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ περισσότερες.

Στο παρακάτω βίντεο ο άνθρωπος κατέστρεψε το μοντακι του γιατι άκουσε απο κάπου αλλού για το τι είδους μπαταρία είχε και αποφάσισε να το ανοίξει και αυτό που ανακάλυψε τον απογοήτευσε







.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου