Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

DOS EQUIS BOX MOD BY MOHAWK MODS Το μικρότερο BOX MOD με 2χ18650 μπαταρίες. Σε περιορισμένη Έκδοση και σε Τιμή κοσμήματος και όχι Χρυσού .





Το Dos Equis Mod από Mohawk Mods είναι το μικρότερο διπλής ασφαλείας Mod και ο διακόπτης ειναι  από την JD Tech. Αυτή η μικρή συσκευή συνδυάζει μεγάλη δύναμη σε ένα μικρό σώμα!

Κατασκευασμενο στις Φιλιππίνες με μόλις 77 χιλιοστά ύψος και ζυγίζει 140 γραμμάρια, είναι ένα από τα μικρότερα πλήρως μηχανικά mods με διπλή μπαταρία κουτί στην αγορά. Παρά το μικρό του ανάστημα έχει σχεδιαστεί για να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου με σώμα από αλουμίνιο και επικαλυμμένο με delrin για την αντοχή, ακαμψία και την εύκολη μεταφορά του λόγω του ελαφρύ σχεδιασμού του.

Χωράει δύο 18650 μπαταρίες σε παράλληλη σύνδεση επιτρέπει ετσι την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υψηλότερη ένταση.
Οι επαφές και οι ακροδέκτες είναι  από επάργυρο χαλκό για να παρέχει εξαιρετική αγωγιμότητα και χαμηλή πτώση τάσης. Η σύνδεση 510 είναι στο ίδιο επίπεδο με το σώμα και παρέχει μια "υβρίδικη" σύνδεση. 
Ο διακόπτης είναι ειδικά σχεδιασμένος από την JD Tech για το  mod και ευθυγραμμίζεται στην επάνω πλευρά. 


Χρώμα     Μαύρο + Χρυσό
Μήκος           4,86 cm
Πλάτος          2,4 cm
Ύψος           7,65 cm
Βάρος          142 g
Θα κυκλοφορησουν 555 κομματια  με τιμη 210$
Επίσης κυκλοφορεί  σε 100 κομματια η Ευρωπαικη έκδοση με τιμη 250$
Και τέλος σε 888 κομματια  μια έκδοση  E-Ray με βολτόμετρο 88watt με τιμή 375$
απο εδω 

Και φυσικά υπάρχει και ο κλώνος του με τιμή 30.75$ από εδώ


Βίντεο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου