Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Innokin Disrupter .Ερχεται Σύντομα. Μετά την ανακοίνωση του dna 200 από την Evolv που θα λειτουργεί με Μπαταρίες Lipo ήρθε και η σειρά της Innokin

Να τι λεει η  Innokin για το τελευταίο της επίτευγμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Το Innokin Disrupter είναι η τελευταία υψηλής απόδοσης συσκευή και είναι η πρώτη συσκευή που χρησιμοποιεί το επαναστατικό σύστημα InnoCell με αντικαταστάσιμες μπαταρίες LiPo απο την Innokin .
Η ασφάλεια είναι στην πρώτη γραμμή για την Innokin για ένα καλύτερο μέλλον και καλύτερη συσκευή . Η ασφάλεια για την μπαταρία και τη φόρτιση της θα εξακολουθήσει να είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η διεθνής βιομηχανία ατμίσματος.
Με στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο ασφαλή τεχνολογία ατμίσματος δύναμη, οι ομάδες μας των μηχανικών εργάστηκαν ακούραστα για τη δημιουργία ενός πολυμερούς λιθίου (LiPo) μπαταρία η οποία είναι καλύτερη από ό, τι μια 18650 ένας στόχος που ειμαστε στην ευχάριστη θέση να πουμε οτι εχει ολοκληρωθεί με την κυκλοφορια της Innokin Disrupter με InnoCell LiPo μπαταρία.
Η InnoCell είναι ένα συμπαγές υψηλής ποιότητας μπαταρία LiPo με προηγμένα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως προστασία από βραχυκύκλωμα , χαμηλό αποθεματικό τάσης και μια πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με μέσο όρο πάνω από 300 κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης - τουλάχιστον 30% περισσότερο από ό, τι πρότυπο 18650!
Η InnoCell φορτίζεται μέσω πρότυπο Micro-USB για μέγιστη ευκολία και επίσης διαθέτει «τεχνολογία Innokin pass-through για να εξασφαλιστεί ότι θα ατμιζεται συνέχεια ακόμα και όταν φορτίζει
Η InnoCell θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 2000mAh και άλλες ικανότητες, με μεγαλύτερα πακέτα έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον. Όλα είναι συμβατά με το σύστημα Innokin InnoCell Slide'n'Click? απλά επιλέξτε το φορτισμένο InnoCell στο χρώμα που σας αρέσει περισσότερο.


Βιντεο 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου