Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Δημόσιες συζητήσεις (forum) για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Σεπτέμβριος 2014 σε όλο τον κόσμο

Σε όλο τον κόσμο γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την καλυτέρευση και εξάπλωση του ατμισματος 
Πολλές από αυτές είναι διεθνείς με καλεσμένους από όλο τον κόσμο και από όλο τα φάσμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου 

CECMOL CHINA E-CIG FORUM 2014
Kirin Parkview Hotel   Shenzhen Κίνα 
2-4 Σεπτεμβρίου 2014 

Οι γίγαντες της βιομηχανίας από την Αμερική, τον Καναδά, τη Δυτική
Ευρώπη και η Κίνα θα συζητήσουν την κατάσταση της ανάπτυξης, της 
τεχνολογικής καινοτομίας και προσδοκίες για το μέλλον της 
βιομηχανίας E-cig.
Είναι πιθανό ότι στο μέλλον οι Κινέζοι καταναλωτές θα αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη αγορά E-cig στον κόσμο.Η  CECMOL εργάζεται για να καταστήσει δυνατό στους συμμετέχοντες στην κινεζική αγορά για να αναβαθμίσουν την ποιότητα των προϊόντων τους προς τον κινεζικό λαό αλλά και σε καταναλωτές εκτός της Κίνας. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το λόγο για τη φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης στην Κίνα. 

Σε ποιους απευθύνεται 
1. επιστήμονες Global E-cig και εγχώριους ερευνητές καπνού
2 Στους βασικούς εγχώριους παραγωγούς συσκευών E-cig και E-υγρό και κατασκευαστές  αξεσουάρ
3. Παγκόσμιους διανομείς E-cig και προγραμματιστές 

4. Υποστήριξη βιομηχανιών: νομική, οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη για να αναφέρουμε μόνο τρία.

Μερικά από τα θέματα 
Η ξαφνική εμφάνιση και ραγδαία πτώση της ισπανικής αγοράς E-cig 

είναι μια προειδοποίηση για άλλες αγορές!
Η τρέχουσα κατάσταση και οι μελλοντικές προοπτικές της 
αμερικανικής αγοράς E-cig και το αποτέλεσμα του νέου κανονισμού 

FDA σχετικά με τις κινεζικές εταιρείες
 Ανάλυση της τρέχουσας αγοράς και την κατάσταση της δημόσιας υγείας από τον κλάδο E-cig για να προσανατολίσουν καλύτερα και να επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να επιτύχουν περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης. 
Περισσοτερα εδω 

ecc 2014
ONTARIO CONVENTION CENTER


ONTARIO, CALIFORNIA
5, 6, & 7,Σεπτεμβρίου 2014
Δεύτερη ετήσια δημόσια συζήτηση- έκθεση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Νότιας Καλιφόρνιας 



West Coast vapers e-cig expo 
Anaheim Convention Center
20 έως 21 Σεπτεμβρίου 
Η West Coast vapers Λέσχη διοργανώνει για πρώτη φορά E-Cig Expo στο Anaheim Convention Center 20 έως 21 Σεπ. Ανοιχτή για το κοινό, η εκδήλωση έχει χώρο για 125 πωλητές και περίπου 6.000 συμμετέχοντες. Εκτός από το μέγεθος και την κλίμακα της εκδήλωσης, η ECC θα διαθέτουν διαγωνισμό επισκευασιμου ατμοποιητη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανταγωνιστούν για τα βραβεία. 
Πολλοί πωλητές σχεδιάζουν για τα προϊόντα τους ντεμπούτο στην Expo, συμπεριλαμβανομένων των υγρών και των modders. Διοργανωτής της εκδήλωσης, ο Steve Mac, λέει ότι είναι ο στόχος είναι να γεμίσει το Συνεδριακό Κέντρο. 
Η IHybrid Mods θα κυκλοφορήσει ένα custom ECC έκδοση mod. Η Diablo Mods κυκλοφορούν το Diablo 2 Hyrbid καθώς και Luxury Line Diablo. Η Vape Syndicate θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Guardian Titanium Hybrid Mod, και εταιρείες υγρων όπως η Epic Juice, Caterpillar E-Liquid, Pip The Bunny, Vaping Πίθηκος  θα παρουσιάσουν λέει νέες γεύσεις χυμών στο ΕΚΚ. 
Επίσης, θα υπάρχει μια περιοχή στο συμπόσιο για τους ομιλητές να παρουσιάσουν διάφορα θέματα, όπως το πώς οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας e-cig που αλληλεπιδρούν με την FDA, όπου το e-cig ανέρχεται επί του παρόντος με διάφορες νομοθεσίες γύρω από τη χώρα, e-υγρά, πώς να γίνεται με ασφάλεια χρήση και επισκευή στα μηχανικά mods και ατμοποιητες και περισσότερα. Καλεσμένοι ομιλητές οι Arthur Han της Epic Juice LLC, Λινκ Williams από Vapelyfe, Azim Chowdhury, Δικηγόρος και καθηγητής κολεγίου Πατέρα Τζακ Kearney. 
Ενα πάρτι Expo  έχει προγραμματιστεί για μετά στην υπαίθρια πλατεία 6-10 μ.μ.Η διαδικασία σχεδιασμού είναι ακόμη σε εξέλιξη, ο Mac, λέει ότι ένας διαγωνισμός DJ θα παρέχει ψυχαγωγία για το   "τρελό vape"  χορό, κάτι που το Λος Άντζελες ειναι φημισμένο. 
"Είμαστε ήδη πολλοί ατμιστες σε ορισμένες περιοχές, όπως η Βόρεια Καλιφόρνια, Νεβάδα και Αριζόνα. Και φυσικά είναι ακόμα παρα πολλοι  εδώ στο / OC περιοχή του Λος Άντζελες της Νότιας Καλιφόρνιας, οπότε δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το πώς θα χωρεσουμε ολοι, "λέει ο Mac. 
Η West Coast vapers σχεδιάζει την διακλάδωση έξω σε άλλα μέρη της χώρας, σχεδιάζει εκδηλώσεις σε μέρη της χώρας για το 2014 και πέρα. 
"Όταν ανακοινώσαμε την πρώτη ECC, αρχίσαμε να λαμβάνουμε emails από ανθρώπους σε άλλα κράτη ρωτώντας εάν θα μπορούσαμε να« φέρουμε την παράσταση »στην πόλη τους,» λέει ο Mac. «Προφανώς υπάρχει μια έκκληση για την ενσωμάτωση για γεγονότα ατμίσματος, όπως ECC. 
Αλλά, σε αντίθεση με το τοπικό vape club που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον  έμπειρο ατμιστή, βλέπω περισσότερα γεγονότα. 
Στόχευση σε νυν καπνιστές είτε σε νεοεισερχομενους. Η ECC θα έχει ένα μείγμα των δύο ,βετεράνους vapers και νέους vapers. "
Η εκδήλωση θα έχει ένα περίπτερο πολυμέσων  που εχει σχεδιαστεί για να εξαπλωθεί η λέξη, και το West Coast vapers, Διαφήμιση μέσω του ραδιοφώνου, με στόχο νυν καπνιστές που επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα τσιγάρων. 
Η On-line εισαγωγή στην ECC είναι δωρεάν, και η είσοδος στην πόρτα είναι μόνο $ 5. Η Expo είναι ανοικτή σε άτομα 18 ετών και άνω με έγκυρη ταυτότητα. Για να προ-εγγραφούν, 

επισκεφθείτε μας εδω









1 σχόλιο:

  1. There are 15 flavors of RELX, Relx replacement pre-filled pod applicable to Relx vape pod close system Starter Kit Relx Replacement Pod , including fruit, tea, dessert, tobacco and so on, more choices, more refreshing experiences. You would obtain a pure taste that benefited from the ceramic coil inside.3 pieces in a pack.Click It More https://www.vapaciga.com/collections/relx

    ΑπάντησηΔιαγραφή