Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

EVIVA

Το κύριο σώμα του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304L food grade, ενώ ο πόλος του είναι ρυθμιζόμενος και μπρούτζινος για καλύτερη αγωγιμότητα. Το μονωτικό μέρος της βάσης είναι κατασκευασμένο από Ketron® peek food grade, υλικό το οποίο αντέχει σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες (249°C συνεχόμενα - 310°C σε σύντομες χρονικές περιόδους).
Το κύριο μέρος του ατμοποιητή φιλοξενεί ένα κλασσικό κεραμικό CE2 για μοναδική απόδοση γεύσης, στο οποίο μπορείτε να στήνετε την αντίσταση σας με τη χρήση ΜΟΝΟ σύρματος με αντίσταση, κάνοντας την αντικατάστασή της πολύ πιο πρακτική και εύκολη. Το κεραμικό αυτό μπορεί να αντικατασταθεί και από ένα ceramic replacement για τους λάτρεις του πιο κρύου ατμού.
Κρατήσαμε την ίδια μεθοδολογία τροφοδοσίας υγρού που έχουμε και στο Diver, έχοντας όμως εδώ το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διαμέτρου, η οποία μας έδωσε αντίστοιχα και μεγαλύτερο θάλαμο υγρού.
Η είσοδος αέρα είναι ρυθμιζόμενη με τρεις τρύπες στις θέσεις δώδεκα, τρία και έξι προσφέροντας τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια το επιθυμητό αποτέλεσμα και βρίσκει την αντίσταση κάθετα και στην ίδια ευθεία προς το επιστόμιο σας.
Mε διάμετρο 23mm η tank έκδοση έχει ύψος 36,5mm και χωρητικότητα 3ml. Πέρα από το εξωτερικό μέρος της και την τελική τάπα, περιλαμβάνει και μία καμπάνα με τελείωμα στα 3mm για πυκνότερο και εντονότερο τελικό αποτέλεσμα (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ).
Τιμη €90,00 rba  €70,00 rda
Τον βρίσκεται εδώ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου