Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

NOBACCO Xpro M65 . Φαίνεται οτι η NOBACCO αλλάζει πολιτική. Ο συνδυασμός χαρακτηριστικων τιμής και σέρβις της Εταιρίας το κάνουν No 1 value for money στην κατηγορία του.

Το NOBACCO Xpro M65, αποτελεί είναι tη νέα προηγμένης τεχνολογίας συσκευή μεταβλητής ισχύος της NOBACCO.
Βασικά είναι το 36άρι μοντ της smoktech το οποίο δέχεται αναβάθμιση σε 45 βατ (παρ'ότι η σελίδα του update δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον). Το κουτί του είναι το ίδιο με του 50 που γίνεται 65, όπως και το μενού.
Διαθέτει οθόνη OLED, όπου αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες - ενδείξεις και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της μεταβαλλόμενης ισχύος (Variable Wattage) από 6 έως 36 Watt και της μηχανκής λειτουργίας (MECH MODE). Τέλος υποστηρίζει Sub-Ohm ατμοποιητές, ενώ διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία 18650.
To Xpro M65 σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μηχανικής λειτουργίας και μεταβαλλόμενης ισχύος.
Ως μηχανικό mod παρέχει στον ατμοποιητή τη μέγιστη τάση που διαθέτει η μπαταρία ενώ στη λειτουργία Variable Wattage μπορεί να αποδόσει ισχύ ρεύματος μέχρι και 36 Watt.
Η συσκευή έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης ατμοποιητών από 0.5 Ohm (Sub-Ohm)

έως 3.0 Ohm
Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 6W- 36W.
Η συσκευή λειτουργεί με μια αποσπώμενη μπαταρία 18650 η οποία θα πρέπει να διαθέτει μέγιστη δυνατότητα συνεχούς αποφόρτισης 16 Amper.
Σπέιρωμα 510
10 Δευτερόλεπτα Cut-off.
Κατασκευή από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου και ψευδαργύρου.

Κατά την γνώμη μου η NOBACCO άργησε αλλά κατάλαβε οτι η πολιτική του οτι βάζω το όνομά μου σε μοντ που πωλούνται στην αγορά και βάζω οτι τιμή θέλω είναι λάθος.

Με αυτό το μοντ μπαίνει ξανά στην Ελληνική αγορά αφού κατά την δική μου γνώμη πάντα πάλι δεν υπάρχει στην Ελλάδα μοντ με αυτά τα χαρακτηρηστικα με αυτή την τιμή και την εγγύηση και το σέρβις που μας έχει συνηθίσει η εταιρία


Τιμή 40,00 € από εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου