Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Συμπυκνωμένες Γεύσεις και αναλογιες της eCig

Τα συμπυκνωμένα αρώματα είναι γεύσεις σε συμπυκνωμένη μορφή και δεν πρέπει ποτέ να ατμίζονται μόνα τους.
Η συνιστώμενη δόση για τα συμπυκνωμένα αρώματα είναι 7-18 σταγόνες ανά 10 ml ατμιστικής βάσης. Μην ξεχάσετε να αφήσετε το υγρό να ωριμάσει για τουλάχιστον 24/48 ώρες πριν το ατμίσετε .

Η συνιστώμενη δοσολογία  της εταιρίας στα συμπυκνωμένα αρώματα:
ΑΡΩΜΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ/10ml ΠΟΣΟΣΤΟ
Ace N.1 7 2.33%
Arabian 7 2.33%
Astor 8 2.67%
Baileys 10 3.33%
Banson Hadges 7 2.33%
Black Duval 7 2.33%
Blackberry 10 3.33%  Άρβουτος, Φραγκοστάφυλο 
Blackcurrant 10 3.33%
Borum Breef 7 2.33%
Camtel 6 2,00%
Cola 9 3,00%
Corona Grande 7 2.33%
Cowboy 9 3,00%
Creme Brylee

Η απαλή γεύση της κρέμας από κρόκους αυγών, ζάχαρης & κρέμας γάλακτος.
Cubano 7 2.33%
Curacao 7 2.33%
David Orf 7 2.33%
Divino Cigar 10 3.33%
Downhill 5 1.67%
Energy


Espresso 10 3.33%
Harsh 16 5.33%
Hellas Mint 7 2.33%
Ice Peppermint
9,00% 3
Ice Spearmint 9 3,00% άρωμα δυόσμου
Kentuky 7 2.33%
Knafeh 7 2.33%
Lacky Straike 6 2,00%
Mary Jane 8 2.67%
Maxx-Blend 7 2.33%
Old Captain 7 2.33%
Old Harbor 7 2.33%
Palm All 7 2.33%
Perique 12 4,00%
Platinum Virginia 6 2,00%
Prince 13 4.33%
Rotermans 7 2.33%
Royal Cigar 9 3,00%
RY 7 2.33%
RY4 5 1.67%
Sea Satin 14 4.67% Ένα μείγμα ροδάκινου, μόσχου & καρύδας
Stevens 8 2.67%
Tuba Libre 9 3,00%
Tutti Frutti 10 3.33%
Usa Mix 8 2.67%
Virginia 6 2,00%
Vodka


Western 10 3.33%
Winzton 6 2,00%
Ακτινιδιο 8 2.67%
Αμυγδαλο 7 2.33%
Ανανας 14 4.67%
Βανιλια 18 6,00%
Βανιλια burbon 10 3.33% Εκχύλισμα βανίλιας από ακατέργαστους αποξηραμένους καρπούς Μαδαγασκάρης & αποστάγματα καλαμποκιού
Βατομουρο 10 3.33%
Γαρυφαλλο


Γιασεμι 8 2.67%
Διπλο Μηλο 10 3.33% πράσινο και κόκκινο. Διπλό Μήλο
Δυοσμος 10 3.33%
Ελληνικο Μηλο 15 5,00%
Κανελα 8 2.67%
Καπουτσινο 10 3.33%
Καραμελα 12 4,00%
Καρπουζι 10 3.33%
Καρυδα 10 3.33%
Καφες Σκουρος 9 3,00%
Κερασι 7 2.33%
Κονιακ


Λαιμ 8 2.67%
Λατακια 6 2,00%
Λεβαντα 7 2.33%
Λεμονι 7 2.33%
Μαστιχα 7 2.33%
Μαυρο Τσαι 15 5,00%
Μελι 7 2.33%
Μεντα 10 3.33%
Μηλο 10 3.33%
Μπανανα 14 4.67%
Μπισκοτο 9 3,00%
Ουισκι 8 2.67%
Πεπονι 11 3.67%
Πορτοκαλι 7 2.33%
Πρασινο Μηλο 8 2.67%
Ροδακινο 10 3.33%
Σοκολατα 11 3.67%
Σταφιδα Κοκκινη


Σταφυλι Μοσχατο 15 5,00%
Τιραμισου 7 2.33%
Τοσκανης Reserve 6 2,00%
Τουρκικος 7 2.33%
Τριανταφυλλο 7 2.33%
Τσιχλοφουσκα 12 4,00%
Φουντουκι 12 4.0%
Φραγκοσταφυλλο 10 3.33%
Φραουλα 14 4.67%
Φρουτα του Δασους 11 3.67%
Φρουτο Παθους 10 3.33%
Φυστικι 8 2.67%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου